Gehoor verbeteren

Start de online hoortest


Zou u graag beter kunnen horen?

Terug beter kunnen horen is een droom voor veel mensen die met gehoorverlies te kampen krijgen. De eerste stap naar beter horen is de erkenning van het feit dat uw gehoor achteruit is gegaan. Vaak gebeurt dat geleidelijk aan bij het ouder worden, maar gehoorverlies kan ook het gevolg zijn van beschadiging door (langdurige) blootstelling aan geluid. Het gehoor verbeteren is dan nodig om terug vlot te kunnen communiceren.

beter horen

Beter horen

Wilt u graag weten wat u kunt doen om terug beter te horen? Dan is het belangrijk dat het gehoorverlies eerst goed onderzocht wordt. De eerste oriëntatie kan gebeuren via een online gehoortest op de website van Lapperre. Daarnaast kunt u in de Lapperre hoorcentra terecht voor een vrijblijvende hoortest die wordt afgenomen door een van onze erkende audiologen. De audioloog bespreekt samen met u het resultaat van de hoortest, legt uit welke problemen er zijn en welke mogelijkheden er bestaan om uw gehoor te verbeteren.

Uw gehoor verbeteren met een hoortoestel

Beter horen doet u met een hoortoestel dat haarfijn is afgestemd op uw mate van gehoorverlies en op de activiteiten die u regelmatig uitoefent. Daarom bekijkt de audioloog samen met u welk hoorapparaat het meest geschikt is. De audioloog past het hoortoestel aan en programmeert het in functie van uw persoonlijk hoorprofiel. Er volgt dan een proefperiode waarin u zelf kunt merken of beter horen lukt met het hoortoestel. Ook na aankoop van het hoortoestel waarmee u terug beter kunt horen, garandeert Lapperre u een kwaliteitsvolle service voor aanpassing en advies, boven op een garantie van vijf jaar op het toestel.