Gehoorbescherming en muziek

Oorbescherming muziek

Op feestjes en concerten is de muziek vaak heel luid, en daaronder lijden de oren van zowel de bezoekers als de muzikanten zelf. Daarom bestaat er voor beiden aangepaste gehoorbescherming. Zonder gehoorbescherming hebben bezoekers van party’s, discotheken of concerten achteraf vaak last van een pieptoon of een gesuis in de oren. Dat is bijzonder hinderlijk, en in het slechtste geval kan de beschadiging onherstelbaar zijn. Lapperre biedt daarom aangepaste oorbescherming in de vorm van oordoppen speciaal voor uitgaan en muziek. Ze voorkomen gehoorschade, terwijl ze u toch toelaten van de muziek te genieten. Het voeren van een gesprek tegen de achtergrond van de muziek wordt met deze gehoorbescherming muziek zelfs eenvoudiger.

Gehoorbescherming muzikanten

Wie zelf muziek maakt – op professioneel niveau of als hobby – brengt heel wat tijd door in lawaaierige repetitieruimtes en concertzalen. Een professionele gehoorbescherming is in dat geval onontbeerlijk. Bij de gehoorbescherming muzikanten is het van groot belang dat de muziek voldoende hoorbaar blijft en dat ook het voeren van gesprekken vlot gaat, terwijl het gehoor toch beschermd wordt tegen schadelijke frequenties en geluidsniveaus. Lapperre biedt u kwalitatieve oordoppen die u in staat stellen zonder zorgen muziek te maken.

gehoorbescherming muziek op maat

Gehoorbescherming muziek op maat

Naast kant-en-klare oordoppen kunt u ook kiezen voor een op maat gemaakte gehoorbescherming. Dat zijn oordoppen op maat, gemaakt uit zacht silicone, die u een hoge luisterkwaliteit en een optimale bescherming garanderen. Deze gehoorbescherming op maat is ideaal voor zowel professionele muzikanten als muziekliefhebbers. Vraag snel meer informatie in een Lapperre hoorcentrum.