Hoorapparaten

Hoorapparaten: beter horen, aangenamer leven

Over hoorapparaten bestaan jammer genoeg nog heel wat onterechte vooroordelen: ze zouden moeilijk zijn in gebruik, geluiden niet op de juiste manier doorgeven en te opzichtig zijn. Die vooroordelen zijn niet juist: met goede hoorapparaten kan uw leven net veel aangenamer worden. De kwalitatieve digitale hoorapparaten van Lapperre zijn eenvoudig in gebruik, bieden u een heldere geluidskwaliteit en zijn bijzonder klein en discreet. De kleine Lapperre hoorapparaten maken een groot verschil! Als u dit verschil ervaart, zal u niet meer geneigd zijn over te gaan tot de veel te goedkope hoorapparaten op de markt.

soorten hoorapparaten

Een hoorapparaat is maatwerk

Gehoorverlies verschilt van persoon tot persoon. Via een audiogram wordt vastgesteld welke frequenties en volumes u niet meer kunt waarnemen, en waar een gehoorapparaat dus het werk moet overnemen. Het beste resultaat verkrijgt u wanneer beide oren van een hoorapparaat voorzien worden. Bij Lapperre helpt een van onze ervaren audiologen u om de gehoorapparaten te kiezen die voor uw specifieke situatie het meest geschikt zijn. Vervolgens stelt de audioloog de hoorapparaten tot in detail in met behulp van de ingebouwde software: zo vormen de hoorapparaten de perfecte aanvulling op uw eigen gehoorvermogen. Als het ware uw eigen hoortoestel op maat.

hoorapparaten lapperre

Kwalitatieve hoorapparaten van Lapperre

Lapperre biedt u een ruime keuze digitale gehoorapparaten van de beste kwaliteit. Er is zeker een hoorapparaat op maat van uw wensen en noden, én uw budget. Lapperre biedt u de beste kwaliteit, maar ook een uitgebreide service achteraf. Voor advies of de aanpassing van uw hoorapparaat kunt u steeds terecht in een van onze hoorcentra. U kan er de soorten hoorapparaten en merken bekijken, gehoorapparaten vergelijken en de nieuwste hoorapparaten ontdekken. U wil een hoorapparaat testen? Vraag naar de mogelijkheden in uw hoorcentrum! Daarnaast krijgt u op alle Lapperre hoorapparaten een waarborg van 5 jaar.