Hoorcentrum: advies op maat

Een Lapperre hoorcentrum: de eerste stap naar beter horen

In een hoorcentrum naar keuze kunt u terecht voor alle informatie over horen, gehoorbescherming en oplossingen voor beter horen. U kunt in onze hoorcentra een hoortest laten afnemen door een van onze ervaren audiologen. Zo kan meteen vastgesteld worden of u aan gehoorverlies lijdt. In ons hoorcentrum vindt u bovendien de verschillende producten van Lapperre: van hoorapparaten tot hoorbescherming.

lapperre hoorcentrum

Advies op maat in de hoorwinkel

Bezoekt u graag concerten en bent u op zoek naar de juiste hoorbescherming om gehoorbeschadiging te voorkomen? Zoekt u oordopjes die uw kind tijdens de zwemles kan gebruiken? Hoort u minder goed en wilt u uw gehoor laten testen? Of hebt u al een voorschrift voor een hoorapparaat en bent u op zoek naar het meest geschikte toestel? Op al uw vragen krijgt u in ons hoorcentrum een antwoord van onze ervaren audiologen en medewerkers.

Steeds een hoorcentrum in uw buurt

Lapperre beschikt over een eigen keten van ruim 80 hoorcentra, verspreid over België en het Groothertogdom Luxemburg. Er is dus steeds een Lapperre hoorcentrum in uw buurt. Naast onze eigen hoorcentra hebben we een partnerschap met meer dan 170 agentschappen. Daar kunt u op afspraak terecht bij een erkende audioloog. Wilt u graag weten welk hoorcentrum van Lapperre het dichtst bij u in de buurt is? Het meest nabijgelegen hoorcentrum vindt u eenvoudig via deze website, door uw eigen locatie in te geven via de zoekfunctie.