Hoortest bij Lapperre

Gehoortest: gehoorverlies opsporen

Als u vermoedt dat u te kampen hebt met gehoorverlies, dan kunt u dit laten controleren door middel van een gehoortest of gehooronderzoek. U kunt voor deze oortest gewoon even langskomen bij een Lapperre hoorcentrum bij u in de buurt.

Hoortest bij Lapperre

De gratis hoortest laten afnemen bij Lapperre is erg makkelijk. Een van onze erkende audiologen zal de gratis gehoortest uitvoeren en daarna alle resultaten in detail uitleggen. De oorcheck omvat onder meer het meten van de omvang van uw hoorspectrum en toont welke geluidssterktes en geluiden of frequenties u in de gehoortest nog perfect kon horen. Daarnaast duiden de gehoortesten ook aan in welke zones de gehoorproblemen zich voordoen.

gehoortest bij lapperre

Test je gehoor en krijg zekerheid

Dankzij een gehoortest weet u zeker of u al dan niet gehoorverlies hebt. Onze audiologen gaan uw oren testen, of beter: uw gehoor testen en kijken samen met u of een gehoortoestel nodig is. Ze hebben de nodige ervaring om u het juiste type hoortoestel te laten kiezen.

Doe de gehoortest: geheel vrijblijvend

Wilt u graag zo'n gehoortest laten afnemen en een gedetailleerde uitleg van onze erkende audiologen over deze hoortesten? Kom dan zeker langs in een Lapperre hoorcentrum. Onze professionele medewerkers helpen u graag verder voor een vrijblijvende hoortest en advies naargelang de resultaten van uw oortesten. Een ooronderzoek loont wel degelijk!

De online hoortest

Wilt u zelf al graag eens testen of u last heeft van gehoorproblemen? Dan kan u alvast zelf eens proberen met het uitvoeren van de online hoortest. Zo weet u meteen of we u verder kunnen helpen met gepersonaliseerde oortesten in een Lapperre hoorcentrum.