Online hoortest bij Lapperre

Start de online hoortest


Hoortest online

Uw gehoor is erg kostbaar. Dankzij uw oren kunt een sociaal en actief leven leiden. Als u vermoedens hebt dat uw gehoor afneemt, dan is dat best even schrikken. Een jaarlijkse screening kan helpen om eventuele problemen meteen aan te pakken. Dankzij Lapperre kunt u rechtstreeks de hoortest op internet uitvoeren.

hoortest online

Online gehoortest doen met de TonenTest Kaart

Op onze website kunt u gratis uw gehoor testen online. De gehoortest online bestaat uit drie tests waarmee u op een snelle en eenvoudige manier uw gehoor kunt testen. Allereerst is er de TonenTest. Hierbij gaan we na of u de 4 tonen kunt horen wanneer u op de overeenkomstige knopjes van de TonenTest Kaart drukt. Beschikt u nog niet over deze kaart? Dan kunt u hem online aanvragen.

Online hoortest: omgevingslawaai en vragenlijst

De volgende twee stappen zijn de VerstaTest en de Vragenlijst. In de VerstaTest gaan we na hoe goed u gesprekken kunt verstaan wanneer er veel omgevingslawaai is. Naarmate u ouder wordt, of meer wordt blootgesteld aan schadelijk lawaai, neemt het vermogen om woorden te van geruis onderscheiden immers af. Als laatste gaan we via vijftien vraagjes na hoeveel hinder u al ondervindt in alledaagse situaties. Op basis van al deze testen krijgt u uw persoonlijk hoorprofiel te zien.

Gratis hoortest online

Uw gehoor is van onschatbare waarde. Maak dus zeker even tijd om uw hoorprofiel op te stellen op onze website. Met de gratis hoortest online weet u meteen hoe het met uw gehoor gesteld is en of er sprake is van gehoorproblemen. Onze erkende audiologen kunnen u op basis van de resultaten meteen voorzien van advies.