Oordopjes

Oordopjes voor een optimale gehoorbescherming

Oordopjes zijn het meest populaire type gehoorbescherming. Ze worden in het oor geplaatst en sluiten de gehoorgang af. Oordoppen zitten comfortabel, bieden een goede bescherming tegen schadelijk geluid en vallen niet te hard op (in tegenstelling tot oorkappen). Ze bestaan in kant-en-klare versies (goedkope oordopjes) maar kunnen ook op maat gemaakt worden. Bovendien zijn er heel wat verschillende soorten oordopjes beschikbaar, die elk afgestemd zijn op de situaties waarin ze gebruikt worden en de geluiden waartegen ze moeten beschermen.

oordopjes op maat

Oordopjes muziek of oordopjes voor de doe-het-zelver?

Houdt u van muziek en wilt u oordopjes kopen voor een festival of concert? Werkt u in de bouw of bent u thuis aan het klussen en zoekt u oordoppen op maat? Lapperre biedt u voor elke situatie de beste oordopjes. In alle rust en zonder zorgen slapen, zwemmen, reizen, met de motor rijden…: het kan allemaal met de beste oordoppen. Voor heel wat toepassingen zijn op maat gemaakte oordoppen beschikbaar. Zo zorgen oordopjes op maat voor het zwemmen niet alleen voor een perfecte geluidsbescherming maar ook voor de beste waterdichtheid.

Oordopjes op maat

Op maat gemaakte oordopjes staan garant voor een groot draagcomfort en een uitstekende geluidsbescherming. Gepersonaliseerde oordoppen worden gemaakt uit zachte en soepele silicone. Doordat de vorm van de oordopjes perfect afgestemd is op de vorm van de oren, blijven onze professionele oordoppen op maat goed zitten. Wilt u ook het comfort van Lapperre oordopjes op maat? Prijs en kwaliteit voor gehoorbescherming zijn bij Lapperre perfect in balans. Ontdek onze "oorstopjes" vandaag nog in een van onze hoorcentra. U kunt er uw eigen goede oordopjes op maat laten maken en uw oordopjes aan een test onderwerpen vooraleer u overgaat tot oordopjes kopen of oordopjes bestellen.