Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888
Home
Steun De Warmste Week samen met Lapperre

Steun De Warmste Week samen met Lapperre

Koop een shopping bag of cleaning spray voor € 5

Tijdens het eindejaar groeit de wens om anderen te helpen. Bij Lapperre zetten we die wens om in daden. Want dit jaar zijn we voor het eerst trotse partner van De Warmste Week! Met onze eigen actie willen we impact creëren die verder reikt dan onze hoorspecialisatie.   

Help kinderen opgroeien zonder zorgen 

Dit jaar is het thema van De Warmste Week ‘Opgroeien zonder zorgen’. Kinderen en jongeren krijgen vaak te maken met onveilige thuissituaties, stress op school en de druk van sociale media. Elk kind verdient een warme jeugd en de kans om zich te ontplooien. Help jij daar ook een handje bij?  

Jouw steun maakt het verschil voor kinderen en jongeren die het wat moeilijker hebben. Samen maken we hun wereld een beetje warmer en mooier!

 

Hoe kan je meedoen?

Kom tussen 15 november en 22 december naar een Lapperre-hoorcentrum en koop onze leuke winkeltas of cleaning spray voor slechts € 5. De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week. Daarnaast zetten verschillende van onze medewerkers zich in met andere bijzondere initiatieven. Informeer er zeker naar bij jouw Gehoorconsultent of Audicien! .

Zoek je dichtstbijzijnde Lapperre

Een hoorcentrum vinden