Doe-het-zelver

Universele plugs

WORKSAFE

NEWWorkSafe.jpg

Oordoppen voor klussen en professioneel gebruik


Zeer veel mensen klussen regelmatig in huis of werken dagelijks in te veel lawaai. Het risico om gehoorbeschadiging op te lopen is groot voor deze groep. Voor iedereen die werkt of klust in teveel lawaai is het noodzakelijk om goede gehoorbescherming te dragen. Boren, zagen, slijpen, schuren, timmeren en grasmaaien in en rondom het huis wordt uiterst comfortabel met de speciale WorkSafe oordoppen. De unieke AlpineAcousticFilters dempen schadelijke geluiden, maar zorgen dat gesprekken en waarschuwingsgeluiden hoorbaar blijven. Ideaal voor elke doe-het-zelver die zijn veiligheid en gehoor serieus neemt.

Inhoud van de verpakking

  • Twee universele thermoplastische gehoorbeschermers
  • Twee akoestische filters 
  • Alpine Draagkoord
  • Kunststof bewaardoosje
  • Alpine inbrenghuls
 

 

OPTIME I

Content-Image-5.1-Optime_1.jpg

Dit is een laaggewicht gehoorbeschermer met hoog draagcomfort. Deze oorkap leent zich uitstekend voor zowel langdurige als kortstondige werkzaamheden, zowel voor industriële geluidsniveaus als buitendeurse activiteiten zoals grasmaaien, hobbyen en vrijetijdsactiviteiten.

Otoplastieken

LAPPERRE WORK PROTECT

Content-Image-5.1-Customfit_Classic_Hard.jpg

Deze dop wordt vervaardigd uit een transparant hard acrylaat, om een zeer effectieve demping van de hoge (meest schadelijke) frequenties te krijgen. Bovendien kaatst het harde materiaal het geluid terug waardoor er een minimaal geluid doorheen de gehoorbeschermer komt. Vuil en stof kunnen niet in het materiaal dringen en de gehoorbeschermers zijn zeer makkelijk te reinigen.