Muziek & Uitgaan

Universele plugs

PARTYPLUG 

  NEWPartyPlug.jpg

Unieke oordoppen voor muziekevenementen concerten en festivals

Na afloop van een heerlijke avond uit, komen veel mensen thuis met een vervelende piep in hun oren. De harde muziek en het schreeuwen in elkaars oor om zichzelf verstaanbaar te maken is te veel geweest. Als dit vaker gebeurt is er een risico op een blijvende gehoorbeschadiging en een blijvende piep in de oren. Daarvoor heeft Alpine de Party-Plug oordoppen ontwikkeld. De oordopjes dempen het geluid van de muziek zonder dat de muziekkwaliteit achteruit gaat. Met deze oordopjes kunnen muziekliefhebbers op een concert, feest, festival of ander muziekevenement genieten van de muziek en hun oren op een prettige manier beschermen.

Inhoud van de verpakking

  • Twee universele thermoplastische gehoorbeschermers
  • Twee akoestische fi lters Alpine Miniboxx
  • Kunststof bewaardoosje
  • Alpine inbrenghuls

 

MUSICSAFE CLASSIC 

NEWMusicSafe.jpg

Unieke oordoppen voor muzikanten

Drie van de vier muzikanten loopt blijvende gehoorbeschadiging op. Phil Collins, Sting, Eric Clapton, Cher, Rod Steward, het zijn slechts enkele van de vele arties-ten die grote problemen hebben met hun gehoor. Gehoorbeschadiging gaat vaak samen met een blijvende piep of ruis in je oren. Speciaal voor muzikanten en dj’s heeft Alpine de MusicSafe Classic oordoppen ontwikkeld. Metal of klassiek, jazz of r&b; met deze oordoppen heb je altijd de juiste gehoorbescherming op zak.

Inhoud van de verpakking

  • Twee universele thermoplastische gehoorbeschermers
  • Twee paar akoestische filters
  • Luxe travelbox
  • Alpine inbrenghuls

 

Otoplastieken

ELACIN MUSIC ER

elacin.jpg

Op maat gemaakte gehoorbescherming die vervaardigd is uit een zachte silicone en de hoogste luisterkwaliteit voor professionele muzikanten en muziekliefhebbers biedt. Speciaal voor mensen die vaak concerten bezoeken en die op zoek zijn naar een gehoorbeschermer die de muziek op een kwaliteitsvolle manier dempt.