header-godfather-treatment-and-solutions.jpg

Hoorapparaten & accessoires

Hoorapparaten helpen bij het doeltreffend behandelen van diverse vormen van gehoorverlies. Zo bieden verschillende types een oplossing bij specifieke problemen zoals gehoorverlies door hoge geluidsniveaus, erfelijkheid, infecties of andere gezondheidsaandoeningen. In het aanbod van Lapperre vindt u gegarandeerd het hoorapparaat die u het beste helpt. Ontdek de verschillende types hoorapparaten.

Een discreet hoortoestel

De hoortoestellen van vandaag zijn al lang geen logge en opvallende hulpmiddelen meer. Een modern hoortoestel is klein en discreet en wordt ingesteld met behulp van de software op de ingebouwde microchip. Met een hoortoestel van lapperre hoort u een stuk beter dan voordien zonder dat uw toestel anderen meteen opvalt, en dat met een hoortoestel dat efficiënt en betaalbaar is. Bovendien bestaan er ook innovatieve hoortoestellen die volledig onzichtbaar zijn.

Test uw gehoor of ontdek de verschillende hoortoestellen in een hoorcentrum

Wilt u te weten komen welke type hoorapparaat u kan helpen om beter te kunnen horen? Doe dan onze online hoortest of kom langs in een Lapperre hoorcentrum voor advies op maat. U kunt er een hoortest laten afnemen door een van onze ervaren audiologen. Zo kan meteen vastgesteld worden of u aan gehoorverlies lijdt en welk hoorapparaat het meest geschikt is voor uw gehoorprobleem. Je vindt er ook alle soorten hoortoestellen.

U kiest voor kwaliteit? Dan vindt u uw hoorapparaat bij Lapperre

Lapperre biedt u steeds de beste service voor uw hoorapparaat. U hebt de keuze uit een ruim assortiment kwalitatieve digitale hoorapparaten voor elk budget.

Vind een hoorcentrum