Brochures & Sonar

Hieronder vindt u een overzicht van onze beschikbare brochures. U kan deze brochures downloaden (u ontvangt ze dan via e-mail), maar u heeft ook de mogelijkheid om ze aan te vragen per post en dan sturen we deze gratis naar u op.

Ons gratis driemaandelijks tijdschrift ‘Sonar’ informeert u over alles wat met de wonderbaarlijke wereld van het geluid en het gehoor te maken heeft: muziek, zang, natuur, wetenschappelijke ontdekkingen, nieuwe Lapperre producten,… U kan het magazine hieronder downloaden of gratis laten opsturen per post.

 

Lapperre in-het-oor-toestellen

Infobrochure over alle in-het-oor-toestellen

Lyric - De contactlens voor uw oor

Lyric - Het eerste 100% onzichtbare hoortoestel, 24/7 en maanden na elkaar te dragen

Lapperre Pro4

Infobrochure over de Lapperre Pro4 hoortoestellen met een geïntegreerde, herlaadbare batterij

Sonar

Ons driemaandelijks gratis tijdschrift ‘Sonar’ informeert u over alles wat met de wonderbaarlijke wereld van het geluid en het gehoor te maken heeft: muziek, zang, natuur, wetenschappelijke ontdekkingen en nieuwe Lapperre producten

Introductiegids

In de 'Introductiegids' vindt u meer gedetailleerde informatie over gehoorverlies en ook meer uitleg over de verschillende soorten hoortoestellen en hoe ze u kunnen helpen.

Praktische gids

In deze brochure vindt u een antwoord op vaak voorkomende vragen en geven wij u heel wat handige tips over het gebruik en onderhoud van uw hoortoestel.

Tinnitus-brochure

De tinnitus-brochure geeft u meer uitleg over wat tinnitus (oorsuizingen) en hyperacusis juist zijn, en hoe Lapperre u hierbij kan helpen dankzij het 'tinnitus managementplan'.

Roger brochure

Roger brochure

Gehoorbescherming

Deze brochure geeft u een overzicht van alle mogelijke opties ter bescherming van uw gehoor, gaande van oordopjes tot op maat gemaakte oordoppen voor allerlei verschillende situaties.

Gehoorbescherming - Industrie

Infobrochure over gehoorbescherming op het werk.