Phonak Audéo Marvel  NIEUW

Liefde op het eerste geluid 

Niet zijn afzonderlijke eigenschappen maken de nieuwe Phonak Audéo Marvel zo uniek, maar wel de combinatie van alle functies.

Marvel brengt alle geavanceerde technologieën van Phonak samen in één technologisch hoogstandje. Dat wordt zeker liefde op het eerste geluid!

Test het hier!

Een helder & rijk geluid


AutoSense OS 3.0
De nieuwste generatie van het Phonak AutoSense-besturingssysteem herkent meer luistersituaties dan ooit en past zich automatisch aan elke omgeving aan.

De technologie biedt u:

  • Een uitstekende geluidskwaliteit, al van bij het eerste gebruik
  • Beter verstaan in rumoer
  • Audiostreaming in de hoogste kwaliteit


Binaural VoiceStream Technologie™

Twee oren horen beter dan één. Spraak verstaan in luidruchtige situaties wordt makkelijker en bepalen waar geluiden vandaan komen eenvoudiger. Binaural VoiceStream Technologie simuleert wat de hersenen doen als geluid in beide oren binnenkomt. 
 
Marvel-hoortoestellen werken samen, automatisch en in real time. Ze focussen op de geluiden die u wilt horen en brengen die over naar beide oren, terwijl storende geluiden worden onderdrukt. Het resultaat is het beste spraakverstaan in elke situatie, zelfs de meest luidruchtige.

Draadloos verbinden met uw smartphone

In tegenstelling tot andere hoortoestellen, maakt Marvel rechtstreeks verbinding met uw iOS- of Android-smartphone of elke andere telefoon met Bluetooth. Daardoor kunt u écht handsfree telefoneren, door een simpele druk op de knop achter uw oren. 
 
Bovendien streamt u met Marvel muziek, video's, audioboeken en podcasts in stereo-geluidskwaliteit, rechtstreeks naar uw hoortoestellen.

Maak snel een afspraak

Oplaadbaar

De lithium-ion-accu’s van de oplaadbare modellen zijn ontworpen om meer dan 5 jaar mee te gaan.

U kunt de hele dag streamen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen. En laden gaat supersnel!

Maak snel een afspraak

Altijd en overal de beste luisterervaring

Voor uitdagende luistersituaties, zoals restaurants of vergaderingen op het werk, zijn Marvel-hoortoestellen en de RogerDirect-technologie de ideale combinatie.

Roger-microfoons pikken de stem van de spreker op en sturen die dankzij RogerDirect rechtstreeks naar de Marvel-hoortoestellen. Een externe ontvanger is niet meer nodig. 
 
RogerDirect​ is vanaf het najaar 2019 verkrijgbaar!

Maak snel een afspraak

3 modellen, 4 kleuren

Audéo Marvel is verkrijgbaar in 3 modellen en 4 kleuren, met batterijen en in oplaadbare versie.

Maak snel een afspraak

Vrijblijvend Uitproberen

Afspraak maken

Wil je ook de revolutionaire Marvel vrijblijvend uitproberen? Vul het formulier in, wij bellen u meteen terug voor een afspraak in de buurt.

Waarom uitproberen?
1. Allernieuwste hoortoestel uit topsegment ervaren
2. Inclusief uitgebreide hoortest
3. Geen verplichtingen achteraf