Over Lapperre

Lapperre, in 1948 door Adriaan Lapperre opgericht, is al meer dan 65 jaar de referentie op vlak van hoortoestellen en hoorhulpmiddelen. Lapperre maakt deel uit van Sonova Retail Belgium, dat op zijn beurt behoort tot Sonova Group. Sonova Group is ‘s werelds grootste leverancier van hooroplossingen en heeft zijn hoofdkwartier in Zwitserland. Het is Sonova's missie om een zo uitgebreid mogelijk gamma hooroplossingen te bieden voor alle soorten hoorverlies – van hoortoestellen over cochleaire implantaten tot draadloze communicatie-oplossingen.

De Lapperre hoorcentra

Lapperre heeft een eigen keten van meer dan 80 hoorcentra in België en het Groothertogdom Luxemburg. Naast onze eigen hoorcentra hebben we ook een partnership met meer dan 170 Partners over het hele land, waar u ook terecht kunt bij een erkende audioloog.

In de Lapperre hoorcentra staat een team van meer dan 100 audiologen klaar om u alle informatie te geven over horen, verstaan, al dan niet leeftijdsgebonden gehoorverlies en gehoorbescherming. Lapperre doet er alles aan om haar verkooppunten en diensten permanent te verbeteren. De audiologen en assistenten van Lapperre stellen alles in het werk om oplossingen voor te stellen die aan uw persoonlijke behoeften en wensen tegemoetkomen. Wij streven ernaar u de best mogelijke hoorzorg aan te bieden.

De Lapperre producten

Ook op het vlak van hoortoestellen staat de technologische evolutie niet stil. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden van hoortoestellen ruimer dan ooit tevoren en dankzij het gebruik van spitstechnologie worden almaar betere resultaten bereikt.

Naast hoortoestellen kunt u bij ons ook terecht voor andere hooroplossingen zoals draadloze systemen om radio en televisie beter te horen, belversterkers, waarschuwingssystemen, wekkers, zwemdoppen voor volwassenen of kinderen die buisjes in de oren hebben of last hebben van oorontstekingen, en gehoorbescherming voor persoonlijk of professioneel gebruik.

Technische dienst en laboratorium

Lapperre heeft als hoorspecialist een eigen technische dienst en een eigen laboratorium. Dit labo maakt alle oorstukjes, oordoppen en zwemdoppen op maat. Deze zijn dus van Belgische makelij! De technische dienst zorgt voor de herstellingen van de hoortoestellen en hun accessoires. Dankzij deze twee diensten kan Lapperre een directe en supersnelle service garanderen.

Lapperre voor de medische wereld

Lapperre is ook actief in de sector van de medische apparatuur en is op het vlak van audiologie een partner voor NKO-artsen, ziekenhuizen en onderzoekscentra.

Sociale zetel

Sonova Retail Belgium - Stationsstraat 22 - 1702 Groot-Bijgaarden