Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Jagen

Zit u op een schietvereniging of jaagt u? Dan is het belangrijk uw gehoor te beschermen tegen het lawaai van geweerschoten.

Wat is gehoorbescherming bij het jagen?

Geweerschoten zorgen voor een korte piek in het geluidsniveau. Speciaal voor de jacht, schietsport of militaire oefeningen wer actieve gehoorbescherming ontwikkeld, waarmee het geluid continu wordt gemeten. De oordoppen dempen enkel de geluidspieken en de onschadelijke geluiden worden transparant of licht versterkt doorgegeven. 

Waarom en wanneer heeft u gehoorbescherming nodig?

Elke schot dat wordt afgevuurd, verhoogt het risico op permanente doofheid. We bevelen daarom gehoorbeschermers aan om het geluid van het geweer te verminderen en tegelijkertijd optimaal comfort te bieden. Zo kan u volledig veilig uw favoriete activiteit beoefenen. Het is daarnaast een uitstekende keuze voor andere aciviteiten met gevaarlijk harde geluiden.

Soorten gehoorbescherming bij het jagen

Om een optimaal comfort te garanderen tijdens het jagen, stelt Lapperre op maat gemaakte gehoorbeschermers voor:Op maat gemaakte oordopjes: Hunting Pro (€149)
Deze dopjes met een gepatenteerde filter die zorgt voor een lage constante demping en tegelijk beschermt tegen impulslawaai. Deze oordopjes hebben een perfecte pasvorm en bieden optimale gehoorbescherming. Ze zijn verkrijgbaar in twee materialen en twee maten

Advies en gehoorbescherming op uw maat

Bij Lapperre krijgt u van onze specialisten vrijblijvend advies over gehoorbeschermers. Dus kom eens langs om kennis te maken of de oordopjes uit te proberen. 

Maak direct een afspraak