Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Klussen

Bescherm uw oren tijdens het klussen, want zelfs als u even een gaatje boort, wordt uw gehoor al blootgesteld aan te hoge geluidsniveaus.

Wat is gehoorbescherming bij het klussen?

Bij het klussen of in een professionele werkomgeving worden wel werkhandschoenen en een veiligehidsbril gedragen, maar gehoorbescherming wordt vaak vergeten. Nochtans maken werktuigen en machines schadelijke geluiden.

Waarom en wanneer heeft u gehoorbescherming nodig?

Het is belangrijk om uw gehoor te beschermen als u herhaaldelijk luide, elektrische apparatuur gebruikt op het werk of thuis, of als u regelmatig in een drukke omgeving werkt. Zo loopt u risico op gehoorschade, wat nadelig is voor uw gezondheid en uw productiviteit. 

Soorten gehoorbescherming bij het klussen

Om uw gehoor te beschermen tegen schadelijke geluiden, biedt Lapperre een uitgebreid aanbod oordoppen en oorkappen aan.
Alpine WorkSafe
Universele oordoppen: WorkSafe
De speciale akoestische filters in de WorkSafe oordoppen bieden een extra zware demping die al het schadelijke geluid tegenhoudt. Het lawaai wordt gereduceerd tot een veilig niveau. Daarnaast zijn ze herbruikbaar en makkelijk te reinigen.
Work Protect oordoppen
Op maat gemaakte oordoppen: Work Protect
De oordopjes van Work Protect zijn vervaardigd uit een hard materiaal en zijn ideaal voor regelmatig gebruik. U heeft de keuze tussen 3 dempingswaarden met een zeer effectieve demping van de hoge frequenties.
Variphone MEP2G Industry
Op maat gemaakte oordoppen: Variphone MEP2G Industry
De oordopjes van Variphone zijn uitgerust met industriële filters voor gebruik op de werkvloer en in de industrie. Er zijn 3 verschillende dempingswaarden beschikbaar en verschillende kleuren.
Phonak Serenity
Phonak Serenity SP/DP
Deze professionele gehoorbescherming beschikt over een modulair systeem met verwisselbare filters voor verschillende geluidsniveaus. Keuze tussen passieve (SP) of actieve (DP) gehoorbeschermer. Zeer aangenaam draagcomfort dankzij de volledige bewegingsvrijheid.
Oorkappen Optime Peltor
Oorkap Optime
De oorkappen van Optime zijn beschikbaar in 3 verschillende dempingswaarden, afhankelijk van de geluidsbelasting. De oorkappen zijn heel makkelijk in gebruik en bieden een hoog draagcomfort.

Advies en gehoorbescherming op uw maat

Bij Lapperre krijgt u van onze specialisten vrijblijvend advies over gehoorbeschermers. Dus kom eens langs om kennis te maken of de oordopjes uit te proberen. 

Maak direct een afspraak