Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Klussen

Bescherm uw oren tijdens het klussen, want zelfs als u even een gaatje boort, wordt uw gehoor al blootgesteld aan te hoge geluidsniveaus.

Wat is gehoorbescherming bij het klussen?

Bij het klussen of in een professionele werkomgeving worden wel werkhandschoenen en een veiligehidsbril gedragen, maar gehoorbescherming wordt vaak vergeten. Nochtans maken werktuigen en machines schadelijke geluiden.

Waarom en wanneer heeft u gehoorbescherming nodig?

Het is belangrijk om uw gehoor te beschermen als u herhaaldelijk luide, elektrische apparatuur gebruikt op het werk of thuis, of als u regelmatig in een drukke omgeving werkt. Zo loopt u risico op gehoorschade, wat nadelig is voor uw gezondheid en uw productiviteit. 

Soorten gehoorbescherming bij het klussen

Om uw gehoor te beschermen tegen schadelijke geluiden, biedt Lapperre een uitgebreid aanbod oordoppen en oorkappen aan.

Universele dopjes: Active (€19,95)
Deze universele oordopjes zijn verkrijgbaar in drie standaardmaten: ze hebben allemaal een gele (gemiddeld) filter. Je kan ze makkelijk bestellen op onze webshop

Op maat gemaakte dopjes: Active Pro (€149)
Deze op maat gemaakte oordopjes passen perfect in je oren. Voor meer comfort zijn ze verkrijgbaar in twee materialen (zachte siliconen of hard acrylaat) en kan je kiezen uit drie opties voor de hoeveelheid demping: geel (gemiddeld), oranje (hoog) en rood (zeer hoog).
Oorkappen Optime Peltor
Oorkap Optime
De oorkappen van Optime zijn beschikbaar in 3 verschillende dempingswaarden, afhankelijk van de geluidsbelasting. De oorkappen zijn heel makkelijk in gebruik en bieden een hoog draagcomfort.

Advies en gehoorbescherming op uw maat

Bij Lapperre krijgt u van onze specialisten vrijblijvend advies over gehoorbeschermers. Dus kom eens langs om kennis te maken of de oordopjes uit te proberen. 

Maak direct een afspraak