Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Slapen

Last van nachtlawaai of een snurkende partner? Gehoorbescherming tegen snurken doet wonderen. Ontdek met welke gehoorbescherming u opnieuw beter slaapt.

Wat is gehoorbescherming bij het slapen?

Met gehoorbescherming tegen snurken krijgt u de nachtrust die u verdient en nodig hebt. U schermt uw oren af van het gesnurk van uw partner en andere storende geluiden ’s nachts. Toch hoort u ’s morgens de wekker aflopen.

Waarom en wanneer heeft u gehoorbescherming nodig?

Het belangrijkste voor uw gezondheid? Nog veel belangrijker dan eten, drinken en bewegen? Een goede nachtrust. Alleen: veel mensen – en waarschijnlijk ook u als u deze pagina leest – slapen veel te weinig. De top drie van de oorzaken? Een snurkende partner, luidruchtige buren en het lawaai van het verkeer dat ’s nachts door de straat rijdt. Dankzij oordopjes bij het slapen houden al die nachtgeluiden u niet meer uit uw slaap.

Soorten gehoorbescherming bij het slapen

Lapperre heeft een ruim assortiment oordoppen voor tijdens het slapen. U kan kiezen uit universele slaapoordoppen of voor slaapdoppen op maat.
Alpine SleepSoft
Universele oordoppen: SleepSoft
Gun uzelf de slaap die u nodig heeft met de universele SleepSoft oordoppen van Alpine. Ze bannen alle geluid, maar zorgen dat de wekker wel hoorbaar blijft. Daarnaast zijn ze herbruikbaar en makkelijk te reinigen.
Lapperre Sleep Comfort
Op maat gemaakte oordoppen: Sleep Comfort
Onze oordopjes zijn hol en gemaakt van zachte siliconen. Daardoor zijn ze heel licht en voelt u ze nauwelijks zitten. Ze worden op maat ontworpen en volgen perfect de vorm van uw oren. Ze elimineren storende geluiden, maar u blijft wel geluiden zoals een huilende baby, wekker of alarm horen.

Wat gebeurt er als u uw gehoor niet beschermt tegen nachtlawaai?

Te weinig slaap kan leiden tot verschillende kleinere en grotere problemen:
  • Concentratieverlies
  • Ernstige vermoeidheid
  • Stress
  • Geheugenverlies
  • Overgewicht
  • Burn-out
  • Hart- en vaatziekten

Dat zijn er maar enkele. De lijst is nog veel langer. Met oordopjes tegen snurken krijgt u niet alleen uw nachtrust terug. U zal zich ook direct een stuk beter in uw vel voelen.

Advies en gehoorbescherming op uw maat

Bij Lapperre krijgt u van onze specialisten vrijblijvend advies over gehoorbeschermers. Dus kom eens langs om kennis te maken of de oordopjes uit te proberen. 

Maak direct een afspraak