Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Slapen

Last van nachtlawaai of een snurkende partner? Gehoorbescherming tegen snurken doet wonderen. Ontdek met welke gehoorbescherming u opnieuw beter slaapt.

Wat is gehoorbescherming bij het slapen?

Met gehoorbescherming tegen snurken krijgt u de nachtrust die u verdient en nodig hebt. U schermt uw oren af van het gesnurk van uw partner en andere storende geluiden ’s nachts. Toch hoort u ’s morgens de wekker aflopen.

Waarom en wanneer heeft u gehoorbescherming nodig?

Het belangrijkste voor uw gezondheid? Nog veel belangrijker dan eten, drinken en bewegen? Een goede nachtrust. Alleen: veel mensen – en waarschijnlijk ook u als u deze pagina leest – slapen veel te weinig. De top drie van de oorzaken? Een snurkende partner, luidruchtige buren en het lawaai van het verkeer dat ’s nachts door de straat rijdt. Dankzij oordopjes bij het slapen houden al die nachtgeluiden u niet meer uit uw slaap.

Soorten gehoorbescherming bij het slapen

Lapperre heeft een ruim assortiment oordoppen voor tijdens het slapen. U kan kiezen uit universele slaapoordoppen of voor slaapdoppen op maat.
Universele oordoppen: SleepTight (€19,95)
Deze universele oordopjes zijn verkrijgbaar in drie standaardmaten. Ze hebben geen aparte filter, de dop heeft namelijk een gesloten doorgang. Je kan ze gebruiken tijdens het slapen of wanneer je je wilt concentreren. Je kan ze makkelijk bestellen op onze webshop.
Op maat gemaakte oordoppen: SleepTight Pro (€89)
Met op maat gemaakte slaapdoppen geniet je weer van een onverstoorde nachtrust. Het extra zachte siliconen materiaal is comfortabel wanneer je op je kussen ligt.

Wat gebeurt er als u uw gehoor niet beschermt tegen nachtlawaai?

Te weinig slaap kan leiden tot verschillende kleinere en grotere problemen:
  • Concentratieverlies
  • Ernstige vermoeidheid
  • Stress
  • Geheugenverlies
  • Overgewicht
  • Burn-out
  • Hart- en vaatziekten

Dat zijn er maar enkele. De lijst is nog veel langer. Met oordopjes tegen snurken krijgt u niet alleen uw nachtrust terug. U zal zich ook direct een stuk beter in uw vel voelen.

Advies en gehoorbescherming op uw maat

Bij Lapperre krijgt u van onze specialisten vrijblijvend advies over gehoorbeschermers. Dus kom eens langs om kennis te maken of de oordopjes uit te proberen. 

Maak direct een afspraak