Wat je hoorbehoeften ook zijn, of je nu de voorkeur geeft aan in-het-oor of achter-het-oor hoortoestellen... We hebben het passende hoortoestel voor jou. Je vindt alle bekende hoortoestelfabrikanten bij Lapperre. Onze audiciens maken je wegwijs in het assortiment en geven je het nodige advies.

Phonak logo

Moderne hoortoestellen, een natuurlijke hoorervaring en levenskwaliteit creĆ«ren: dat is waar Phonak voor staat. Phonak is onderdeel van de Zwitserse Sonova-groep, al meer dan zeventig jaar marktleider in de ontwikkeling van innovatieve hooroplossingen voor elk budget, elke leeftijd, elke levensstijl en elke soort gehoorverlies. In nauwe samenwerking met audiciens en internationale universiteiten werkt Phonak aan hooroplossingen voor volwassenen en kinderen.

Phonak logo

Sinds 1964 werkt de Canadese hoortoestelfabrikant Unitron aan hooroplossingen die horen en spraakbegrip zonder compromissen met elkaar combineren. Het bedrijf is onderdeel van de Sonova-groep en overtuigt met nieuwste technologie en kwaliteit – aan een faire prijs.

Phonak logo

De Amerikaanse fabrikant Starkey specialiseert zich sinds 1967 in de ontwikkeling van een compleet gamma hoortoestellen. Wereldwijd staat Starkey bekend als de absolute specialist in in-het-oor toestellen.

Onze audiciens helpen je bij de keuze van jouw perfecte hoortoestel. Kom voor gratis advies gewoon langs in het dichtstbijzijnde hoorcentrum langs of maak nu een afspraak.

Andere thema's

Vind een hoorcentrum in de buurt