NL FR


 

Lapperre hoortoestellen: 1 maand vrijblijvend uitproberen

Wil je ervaren hoe hoortoestellen écht het verschil kunnen maken? Dan zit je goed bij Lapperre! Onze Lapperre-expert gaat samen met jou op zoek naar de hooroplossing die het beste bij jou past. Die mag je vervolgens gedurende een hele maand uitproberen, geheel vrijblijvend en in je vertrouwde omgeving.

Het is belangrijk dat je helemaal tevreden bent over je hoortoestellen. Daarom staat je Lapperre-audicien klaar voor jou gedurende de hele proefperiode.

Hoe dat concreet in zijn werk gaat?
  1. Je maakt een afspraak in het hoorcentrum van je keuze, we testen uitgebreid je gehoor, we nemen de tijd om te luisteren naar je verwachtingen en wensen en zoeken samen naar de hooroplossing die het beste bij jou past. Die mag je vervolgens uitproberen.
  2. Tijdens die proefperiode plannen we enkele afspraken in, om ervaringen te delen, je hoortoestel eventueel bij te regelen en er zo voor te zorgen dat alles naar wens verloopt.
  3. Als alles in orde is en je hebt ervaren hoe het is om weer alles te (kunnen) horen, kan je de hoortoestellen definitief aankopen. 
En wees gerust, ook na aankoop kan je blijven rekenen op Lapperre.

Lapperre staat steeds voor je klaar

Bel ons op het gratis nummer 0800 177 60 elke werkdag tussen 9 en 18 uur en op zaterdag tussen 9 en 13 uur. Of vul gewoon onderstaand formulier even in.

Wennen aan een hoortoestel
Een hoortoestel dragen vraagt wel wat gewenning. Je moet je oren de tijd te geven om aan het toestel te wennen én om weer aan bepaalde geluiden te wennen. Zeker als het om je eerste hoortoestel gaat. Plots hoor je meer geluiden en dat is in het begin soms lastig. Daarom staat de audicien altijd klaar om je hoortoestel aan te passen waar nodig, zodat je kan genieten van een optimaal hoorcomfort.

Een vrijblijvende afspraak maken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak om een hoortoestel uit te proberen.

Vul het formulier hiernaast in voor een afspraak in een hoorcentrum in de buurt.
Op zoek naar meer details? Hoe gaat het nu in zijn werk?
Maak nu je afspraak
1
Je maakt een afspraak met Lapperre
2
We testen uitgebreid je gehoor, luisteren naar je verwachtingen en zoeken samen naar de hooroplossing die het beste bij jou past.
3
Je test vrijblijvend gedurende 1 maand ons toestel uit