Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888
Home
Werken bij Lapperre

Werken bij Lapperre

Een digitaal hoorapparaat? Dat is meer dan programmeren alleen. Met een hoortoestel doe je bij Lapperre mensen opnieuw volop van het leven genieten. Want samen met hun gehoor geef je hun ook hun levenskwaliteit terug.

Lapperre: bij jou in de buurt

Met meer dan 80 hoorcentra zijn we met stip marktleider in België. En er komen er regelmatig nieuwe bij. Zo vind je als audicien of shopmedewerker altijd een job bij jou in de buurt.


Lapperre: internationale carrière

Een carrière bij Lapperre kent geen grenzen. De Sonova Group waartoe we behoren, is de belangrijkste fabrikant van hooroplossingen ter wereld. In meer dan 90 landen geven we met onze hooroplossingen mensen een beter leven.
 

Lapperre: meer dan hoorcentra

Je bent geen audioloog? Werken in een hoorcentrum is niet je ding? Ook dan kunnen we je talent als marketeer, financial controller, contact center medewerker… gebruiken. In ons hoofdkantoor in Groot-Bijgaarden kom je in een enthousiast team terecht dat al onze hoorcentra ondersteunt.


Lapperre: kansen voor persoonlijke ontwikkeling

Werken bij Lapperre, dat betekent: je carrière alle kansen geven. We organiseren voortdurend opleidingen en stippelen een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je uit. En omdat je ook van je collega’s leert, brengen we regelmatig iedereen samen voor een professioneel onderonsje.

Kom jij ons team versterken?

Bekijk welke profielen we momenteel zoeken.

Spontaan solliciteren

Geen openstaande vacatures die bij jouw profiel passen? Solliciteer spontaan en overtuig ons van je kwaliteiten.