Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Al meer dan 75 jaar is Lapperre dé referentie in hooroplossingen. De wortels van Lapperre gaan terug tot 1948. Dankzij de medische ontwikkelingen maakten we enorme stappen op technisch gebied en zit er ook vandaag geen rem op onze groei.

Over Lapperre

Al sinds 1948 helpt Lapperre je om beter te horen en om jouw gehoor te beschermen. Hierdoor kunnen we terugvallen op meer dan 75 jaar ervaring en expertise. In al die jaren zijn we erin geslaagd om ons netwerk van hoorcentra steeds verder uit te breiden. Met onze meer dan 240 hoorcentra zijn we dus steeds dichtbij.
Elke dag gaan meer dan 250 gepassioneerde audiologen aan de slag om mensen te helpen bij hun hoorprobleem. Want dat is waar Lapperre voor staat: mensen helpen om een leven te leiden zonder beperkingen met de best mogelijke hooroplossing. 

Lapperre groeit

Om ons netwerk verder uit te breiden en jou als klant nog beter van dienst te kunnen zijn, werd in november 2018 AudioNova overgenomen door Lapperre.
Zo konden Audionova en Lapperre alle kennis en expertise bundelen, om het niveau van service naar een nog hoger niveau te tillen.

Lapperre in de wereld

Lapperre maakt in België deel uit van Sonova Retail Belgium, dat tot de Zwitserse Sonova Group behoort. Sonova is de grootste leverancier van hooroplossingen in de wereld. 

Bekende merken zoals Phonak, Unitron, Hansaton, Advanced Bionics en AudioNova zijn stuk voor stuk onderdeel van de groep. Met hoortoestellen, cochleaire implantaten en draadloze oplossingen, heeft Sonova het breedste portfolio van de markt. De groep telt meer dan 14.000 medewerkers in meer dan 100 landen wereldwijd.

Bedrijfsinformatie

Sonova Retail Belgium NV
Maatschappelijke zetel:
Spoorwegstraat 22
1702 Groot-Bijgaarden
Tel. 02 700 77 77 - info@lapperre.be
Ondernemingsnummer 0403.020.251 (RPR Brussel)
 

Andere thema's

Onze audiciens
Onze hoorcentra
Een hoorcentrum vinden