Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Met de juiste batterijen, accessoires en onderhoudsproducten haalt u het meeste uit uw hoortoestellen. Lapperre heeft daarom heel wat producten ontwikkeld die u het leven makkelijker kunnen maken.

Accessoires voor telefonie
Met deze accessoires maakt u heel wat eenvoudiger om telefoongesprekken te voeren. Ontdek alle accessoires voor telefonie.
Accessoires voor televisie
Moeite met het volgen van uw favoriete programma of serie? Met deze accessoires wordt tv-kijken opnieuw een plezier. Ontdek alle accessoires voor televisie.
Accessoires voor conversaties
Het volgen van conversaties in groep kan heel moeilijk zijn. Met deze accessoires hoeft u niets meer te missen van het gesprek. Ontdek alle accessoires voor conversaties.
Waarschuwingssystemen
Heeft u moeite met het horen van de deurbel, de babyfoon of het alarm? Met deze accessoires maakt Lapperre uw leven opnieuw wat makkelijker. Ontdek alle waarschuwingssystemen.
Hoortoestelbatterijen
Hoortoestellen functioneren enkel met de juiste batterijen, alleen zo haalt u er het maximum uit. Ontdek de verschillende hoortoestelbatterijen.
Onderhoudsproducten
Uw hoortoestellen in topvorm houden, doet u met de juiste onderhoudsproducten. Ontdek de verschillende onderhoudsproducten.