Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Lapperre heeft samen met het VUmc (het medisch centrum van de Vrije Universiteit van Amsterdam) een praktisch plan ontwikkeld voor de gebruikers van hoortoestellen. Dit plan bevat handige tips, wetenswaardigheden en opdrachten om thuis uit te voeren. Het plan is niet alleen voor u bedoeld, maar ook voor uw naaste omgeving. Uit onderzoek blijkt dat deze praktische hulp er voor zorgt dat u op de langere termijn meer uit uw hoorapparaten haalt.

Plezier van uw hoortoestel

Het HoorSupport plan probeert ervoor te zorgen dat u uw hoortoestellen met plezier draagt. Door uw hoorapparaten zoveel mogelijk te dragen en verschillende luistersituaties mee te maken, went u sneller aan horen met de hoortoestellen. Wanneer u gewend bent aan een hoortoestel, kunt u echt gaan genieten van uw verbeterde gehoor. Dit verhoogt weer het plezier van de hoortoestellen.

Ondersteuning HoorSupport plan

Met het HoorSupport plan ondersteunen we u en uw gehoor gedurende het hele proces. De ondersteuning begint al in de proefperiode. U ontvangt dan van ons het HoorSupport Boek. Daarnaast ontvangt u via e-mail regelmatig praktische informatie, handige tips of ervaringsverhalen van andere gebruikers. Via HoorSupport Online houden we u op de hoogte via inspirerende filmpjes, zoals instructievideo’s voor de reiniging van uw hoorapparaten. 

HoorSupport plan: optimale ondersteuning

Dankzij het HoorSupport plan zorgen we bij Lapperre voor een optimale ondersteuning bij het gebruik van uw hoortoestellen. Deze ondersteuning gaat van start in de proefperiode en bieden we ook na aankoop van de gehoorapparaten. Samen zorgen we ervoor dat u de hoortoestellen steeds beter leert gebruiken. Zo haalt u het beste uit uw apparaten

Advies op uw maat

Het HoorSupport plan bieden we aan in de Lapperre Hoorcentra tijdens de eerste afspraak. Voor vragen over HoorSupport kunt u dan ook terecht in alle Lapperre hoorcentra in België

Maak direct een afspraak
Een hoorcentrum vinden