Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Professionele gehoorbescherming tegen luide geluiden op het werk is essentieel om gehoorschade te voorkomen bij je werknemers. Bij Lapperre focussen we hoofdzakelijk op oplossingen voor gehoorproblemen bij particulieren. Dat betekent dat gehoorbescherming voor op het werk met facturatie aan het bedrijf (in het geval van grote aantallen) niet mogelijk is.

Uiteraard voorzien we een alternatieve oplossing die aan al je kwaliteitseisen voldoet, zowel qua opvolging als qua productspecificaties. Dat doen we via een partnership met Variphone, al 30 jaar dé specialist in gehoorbescherming en producten voor communicatie in lawaai.

professionele hoorbescherming lapperre
Download de brochure

Gehoorbescherming voor max. 5 werknemers

Bestel je graag gehoorbescherming voor maximaal 5 werknemers? Dan kan je terecht in een Lapperre-hoorcentrum bij jou in de buurt. Het nemen van afdrukken en de aflevering van de doppen gebeurt in het hoorcentrum zelf. De betaling wordt onmiddellijk afgerond en de facturatie op naam van het bedrijf blijft mogelijk.

Wil je graag meer weten over ons aanbod oordoppen op maat? Neem dan zeker eens een kijkje op deze pagina. Of ben je eerder op zoek naar een snelle oplossing, bekijk dan ook ons assortiment universele oordoppen.

Gehoorbescherming voor groepen

Wil je voor meer dan 5 werknemers gehoorbescherming bestellen? 

Geen probleem, we verwijzen je graag door naar onze partner Variphone. Zij zullen jouw aanvraag van A tot Z opvolgen en helpen je verder met volgende oplossingen:

  • Een grotere bestelling te doen en/of een bezoek ter plaatse op het bedrijf;
  • Een verzamelfactuur;
  • Meerdere nabestellingen via ons netwerk;
  • Opvolging van eerder gekochte oordoppen (bv. lektesten).

Je kan Tom Santermans bij Variphone rechtstreeks contacteren via: t.santermans@variphone.com of 0477 38 67 77.