Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Lyric™

Lyric is het enige hoortoestel dat niemand ziet. Het is onzichtbaar omdat het volledig in het oor zit. Daar blijft het permanent zitten, zodat je 24 uur per dag, 7 dagen per week goed hoort.

Lyric zit diep in het oor. Zo blijft jouw oorschelp vrij om geluiden op te vangen en zuiver door te geven aan de microfoon in het toestel. Lyric is niet alleen 100% onzichtbaar, maar zorgt ook voor 100% gebruiksgemak. Batterijwissels zijn niet nodig. En ook sporten en douchen* gaan gewoon zoals vroeger.
Pluspunten
  • 100% onzichtbaar: zit helemaal in de gehoorgang, onzichtbaar voor jouw omgeving.
  • Altijd goed horen: Lyric draag je de klok rond gedurende enkele maanden. Inbrengen, uitnemen, onderhoud zijn niet nodig!
  • Douchen*, sporten en slapen met het hoortoestel: het kan allemaal
  • Het glasheldere en natuurlijke geluid komt door de unieke plaatsing in jouw oor.
Minpunten
  • Niet voor elk gehoorverlies geschikt
  • Analoog toestel, dus niet compatibel met draadloze accessoires

Hoe werkt Lyric?

Dankzij het unieke ontwerp en de specifieke locatie van Lyric in de gehoorgang, ervaar je een heel zuivere en vooral natuurlijke geluidskwaliteit. Doordat Lyric, in tegenstelling tot traditionele hoortoestellen, de natuurlijke anatomie van het oor gebruikt kan je geluiden perfect lokaliseren en hoge tonen waarnemen.

Ook ondervind je met Lyric geen occlusie-effect (horen van de eigen stem), ruis of feedback (fluiten). Je kan weer horen zonder beperkingen. Je vergeet zelfs dat je een hoortoestel draagt.

Voor wie is Lyric?

Omdat in-het-oor hoortoestellen minuscuul van formaat zijn, is de versterking die kan gegeven worden beperkter. Daarom is Lyric niet geschikt om alle vormen van gehoorverlies te compenseren. Of een in-het-oor hoortoestel voor jou het meest geschikt is, hangt mede af van de ruimte in de gehoorgang en de aard van jouw gehoorverlies. Vraagt dus zeker raad aan onze audiciens

Benieuwd wat Lyric voor jouw gehoor kan doen?

Twijfel je of je een hoorapparaat nodig hebt? Of heb je hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste model? Kom dan vrijblijvend langs in onze hoorcentra en krijg advies op maat van onze audiologen.

Maak direct een Lyric afspraak
* Lyric is waterbestendig, niet waterdicht en mag niet onder water worden gedompeld.
Vind een Lyric Hoorcentrum
Lyric™ brochure Download de brochure