Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Lyric

Lyric is het enige hoortoestel dat niemand ziet. Het is onzichtbaar omdat het volledig in het oor zit. Daar blijft het permanent zitten, zodat u 24 uur per dag, 7 dagen per week goed hoort.

Lyric zit diep in het oor. Zo blijft uw oorschelp vrij om geluiden op te vangen en zuiver door te geven aan de microfoon in het toestel. Lyric is niet alleen 100% onzichtbaar, maar zorgt ook voor 100% gebruiksgemak. Batterijwissels zijn niet nodig. En ook sporten en douchen gaat probleemloos.
Pluspunten
  • 100% onzichtbaar: volledig verborgen voor uw omgeving
  • Geen onderhoud nodig. Uw hoortoestel dagelijks inbrengen en uitnemen is verleden tijd
  • Douchen, sporten en slapen met het hoortoestel kan
  • Glashelder geluid: 93% van de Lyric-gebruikers is zeer tevreden over de geluidskwaliteit. Ze beschrijven het als “natuurlijk” en “duidelijk” [Lyric consumentenquête, maart 2015]
Minpunten
  • Niet voor elk gehoorverlies geschikt
  • Analoog toestel, dus niet compatibel met draadloze accessoires

Hoe werkt Lyric?

Het unieke ontwerp en de locatie van de Lyric zorgen voor een optimale geluidskwaliteit. Met Lyric kan u geluiden perfect lokaliseren en hoge tonen waarnemen. In tegenstelling tot traditionele hoortoestellen ondervindt u met Lyric geen occlusie-effect (horen van de eigen stem). Ook ruis en feedback (fluiten) verdwijnen. U kan weer horen zonder beperkingen. U vergeet zelfs dat u een hoortoestel draagt.

Voor wie is Lyric?

Omdat in-het-oor hoortoestellen minuscuul van formaat zijn, is minder versterking mogelijk en bij een kleiner hoorverlies kan de eigen stem harder klinken door de afsluiting. Daarom is dit type hoortoestel niet geschikt om alle vormen van gehoorverlies te compenseren. Of een in-het-oor hoortoestel voor u het meest geschikt is, hangt mede af van de ruimte in de gehoorgang en de aard van uw gehoorverlies.

Benieuwd wat Lyric voor uw gehoor kan doen?

Meer informatie

Advies op uw maat

Twijfelt u of u een hoorapparaat nodig hebt? Of heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste model? Kom dan vrijblijvens langs in onze hoorcentra en krijg advies op uw maat van onze audiologen.

Maak direct een afspraak
Lyric brochure Download de brochure