Benieuwd wat er te doen valt aan oorsuizen? Dat hangt af van de oorzaak van de hinder die u ervaart. Onze specialisten proberen dat zo goed mogelijk vast te stellen, om een behandeling op maat te bepalen.
 

Behandelingen tegen oorsuizen

Een wonderoplossing voor oorsuizen bestaat helaas niet. Soms gaat het om problemen in het binnenoor, terwijl bij anderen de gehoorzenuw tot de klachten leidt. Er wordt  geëxperimenteerd met verschillende behandelingen, waaronder implantaten die elektrische schokjes uitzenden naar de hersenen.
 

Hoortoestel bij oorsuizen

In sommige gevallen kunt u gebruik maken van een hoortoestel bij oorsuizen. Onze  specialisten kennen de verschillende hoortoestellen en hoe die de klachten kunnen verlichten. Bovendien kunnen we er met het Lapperre Tinnitus Management Plan voor zorgen dat het suizen uw leven niet meer volledig zal beheersen.

Twijfelt u of u last heeft van oorsuizen of denkt u dat er sprake is van een ander probleem? De online gehoortest geeft een eerste indicatie. Uiteraard denken we vervolgens graag met u  mee over wat er aan de hand is en welke behandeling daarvoor beschikbaar is. Op die manier helpen we de klachten te verlichten.