Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Gehoorverlies is een veelvoorkomende uitdaging waar mensen met geconfronteerd worden, en de keuze van het juiste hoortoestel kan een aanzienlijke invloed hebben op jouw levenskwaliteit. We laten je graag kennismaken met de door Lapperre aangeboden merken van hoorapparaten: Audionova, Phonak en Lyric. Elk van deze merken heeft zijn eigen unieke kenmerken, technologieën en voordelen, en we zullen je begeleiden bij het verkennen van wat elk van hen te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar geavanceerde digitale hoortoestellen, onzichtbare oplossingen of iets daartussenin, wij helpen je graag bij het nemen van een beslissing over jouw behoeften in functie van je gehoor.

Audionova hoortoestellen

Voor het merk Audionova voorzien we jou van hoortoestellen uit de Audionova B-serie. Deze hoortoestellen zijn voorzien van een geavanceerd signaalverwerkingssysteem, SoundSuite OS. De eenvoudige personalisatie, universele connectiviteit en het nieuwe gestroomlijnde ontwerp zorgen ervoor dat deze hoortoestellen levensverbeterende oplossingen aanbieden.

Kom je graag meer te weten over de Audionova hoortoestellen? Ontdek het hier.

Phonak hoortoestellen

De Audéo Lumity serie van Phonak richt zich op het verbeteren van het spraakverstaan. De hoorapparaten bevatten de Phonak Smart Speech™technologie, om meer te kunnen genieten van gesprekken en ingewikkelde luistersituaties.

Lees je graag meer over de Phonak Audéo Lumity™ hoortoestellen? Ontdek het hier.

Lyric in-het-oor toestel

Lyric is het eerste volledig onzichtbare hoorapparaat. Het is ontworpen door Phonak maar werkt op een compleet verschillende manier dan andere hoortoestellen. De Phonak Lyric™benut de anatomische vorm van de gehoorgang om zo een heldere en natuurlijke geluidservaring te creëren. 

Benieuwd naar meer informatie over het Lyric™ hoorapparaat? Lees snel verder.

Meer weten:

  • Onze hooroplossingen bestaan in verschillende modellen zodat ze perfect aangepast kunnen worden aan jouw oor en gehoorverlies.  
  • Maak kennis met ons ComfortPlus Plan: een allesomvattende, persoonlijke service die bij je hooroplossing hoort.
  • Ontdek de handige accessoires van Lapperre.
  • Lapperre, dat zijn niet alleen hooroplossingen maar ook oordoppen.
  • Lapperre is ook een expert in het behandelen van tinnitus.

Wil je graag meer weten over onze hoorapparaten? Je kan ze één maand gratis en vrijblijvend uitproberen.

Twijfelt u of u een hoorapparaat nodig hebt? Of heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste model? Kom dan vrijblijvend langs in onze hoorcentra en krijg advies op jouw maat van onze audiciens.

Maak direct een afspraak