Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Wat uw hoorbehoeften ook zijn, of u nu de voorkeur geeft aan in-het-oor of achter-het-oor hoortoestellen... We hebben het passende hoortoestel voor u. U vindt alle bekende hoortoestelfabrikanten bij Lapperre. Onze audiciens maken je wegwijs in het assortiment en geven u graag het nodige advies.

Alpine SleepSoft
Phonak Hoortoestellen
Moderne hoortoestellen, een natuurlijke hoorervaring en levenskwaliteit creëren: dat is waar Phonak voor staat. De apparaten van Phonak zijn bedoeld voor mensen die het beste willen en daar wat meer voor willen betalen. Phonak is onderdeel van de Zwitserse Sonova-groep, al meer dan zeventig jaar marktleider in de ontwikkeling van innovatieve hooroplossingen. In nauwe samenwerking met audiciens en internationale universiteiten werkt Phonak aan hooroplossingen voor volwassenen en kinderen.
Alpine SleepSoft
Unitron Hoortoestellen
Sinds 1964 werkt de Canadese hoortoestelfabrikant Unitron aan hooroplossingen die horen en het verstaan van spraak zonder compromissen met elkaar combineren. Het bedrijf is onderdeel van de Sonova-groep en overtuigt met nieuwste technologie en kwaliteit – voor een faire prijs.

Advies op uw maat

Welk hoorapparaat nu precies voor u geschikt is, hangt af van uw wensen, uw levensstijl en uw gehoorverlies. Tijdens een vrijblijvende afspraak in onze hoorcentra kan u bij onze gediplomeerde audiologen terecht met al uw vragen.

Maak direct een afspraak

Andere thema's

Wat betaalt het ziekenfonds terug?
De prijzen van hoortoestellen
Een hoorcentrum vinden