NL FR
SilentCloud Lapperre

SilentCloud™ App

Wij helpen u om beter met uw tinnitus om te gaan.

Heeft u last van hinderlijke tinnitus en bent u op zoek naar een betaalbaar hulpmiddel dat op wetenschappelijk onderzoek is gebaseerd, om om te gaan met uw tinnitus? SilentCloud is een medische app die u thuis in uw eigen tempo kunt gebruiken en die u helpt om met uw tinnitus om te gaan. Alle therapieën in SilentCloud zijn gebaseerd op de huidige klinische aanbevelingen die bewezen hebben de last van tinnitus tegen te gaan, allemaal vanaf uw smartphone en tegen minimale kosten.

Download hier gratis SilentCloud:

Heeft uw tinnitus invloed op uw vermogen om u te concentreren, te converseren of te slapen?

U bent niet alleen

10 tot 15% van de bevolking heeft last van een rinkelend of fantoomgeluid, ook wel tinnitus genoemd.

Tinnitus kan onder controle worden gehouden door voorlichting, cognitieve gedragstherapie en geluidstherapie, waaronder neuromodulatie en voortdurende ondersteuning.

Download SilentCloud nu om uw tinnitus onder controle te krijgen

 

10-15%

van de algemene bevolking heeft tinnitus

Geavanceerde introductie in thuis omgaan met tinnitus

Hoe SilentCloud u kan helpen

SilentCloud geeft u eenvoudig toegang tot geavanceerde hulpmiddelen om om te gaan met tinnitus, gebaseerd op internationale aanbevelingen waarvan is aangetoond dat ze de last van tinnitus verminderen. Het leidt u door 5 zorgvuldig ontworpen stappen:

SilentCloud is de enige app die gepatenteerde akoestische neuromodulatie met gecoördineerde reset (CR) aanbiedt.

Wat is neuromodulatie met akoestische CR? Het is een specifieke vorm van geluidstherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van een reeks geluiden die op uw tinnitus zijn afgestemd. Na verloop van tijd kan deze specifieke neuromodulatie de hersenactiviteit, die samenhangt met uw tinnitus, veranderen en daardoor de last van tinnitus verminderen. Dit is onlangs geëvalueerd in een (wetenschappelijke) studie waaruit blijkt dat het even doeltreffend is als andere therapieën die wetenschappelijk zijn bewezen. Deze therapie in combinatie met alle andere hulpmiddelen en therapieën in SilentCloud is wat deze oplossing uniek maakt.

percentuali di persone che soffronto di Acufene

Functies

Zelf thuis omgaan met uw tinnitus, ondersteund door uw lokale audicien

Bewezen therapieën afgestemd op u

SilentCloud combineert op unieke wijze professionele begeleiding met meerdere internationaal aanbevolen therapieën die vanuit huis kunnen worden uitgevoerd . U bepaalt het tempo van uw traject en uw Lapperre tinnitus-expert is te bereiken via een berichtje of telefoontje.

Download SilentCloud nu om uw tinnitus onder controle te krijgen

Prijs

Gratis

Download de app en karakteriseer gratis uw tinnitus. Daarnaast leer je over tinnitus en het beheer ervan en krijg je ondersteuning door middel van ontspanningsoefeningen.

Premium*

Abonnement op geluidstherapie op maat en online Cognitieve Gedragstherapie voor slechts 14,99 € per maand of 74,95 € voor 6 maanden.

*toegang tot premium vereist een persoonlijke afspraak met een Lapperre tinnitus-expert en medische goedkeuring van een NKO-arts.

We raden aan om de app minimaal 6 maanden te gebruiken.

Is SilentCloud de juiste keuze voor u?

Vindt u uw tinnitus hinderlijk? Wilt u uw tinnitus voornamelijk vanuit het comfort van uw eigen huis aanpakken? Bent u nog niet toe aan persoonlijke therapie en de kosten die daarbij horen? Wilt u toegang tot verschillende aanbevolen beste therapieën die bewezen hebben de last van tinnitus te verminderen? Download SilentCloud en start uw traject!

Veelgestelde vragen

Moet ik me registreren om SilentCloud te gebruiken?
Ja. Om de SilentCloud-app te kunnen gebruiken, moet u zich registreren.
Is SilentCloud beschikbaar in mijn taal?
De SilentCloud-app is beschikbaar in alle officiële talen van het land waar u woont. De app gebruikt dezelfde taal als je telefoon. Als deze taal niet beschikbaar is, wordt internationaal Engels gebruikt.
Hoe abonneer ik me op de app?
Je kunt je abonneren nadat je "Alles over tinnitus" hebt afgerond en je KNO-formulier is verwerkt door je tinnitusexpert. Dan ziet u de abonnementstegel op het activiteitenscherm.
Zijn mijn persoonlijke gegevens beveiligd?
Ja! Sonova & Aureliym kunnen uw persoonsgegevens delen met gelieerde Sonova-kantoren in Europa, maar ook in Zwitserland (waar ons hoofdkantoor is). Indien nodig delen wij uw pseudo-geanonimiseerde gegevens ook met vertrouwde derde partijen. Sonova en Aureliym zorgen ervoor dat uw persoonsgegevens op dezelfde wijze worden beschermd als in uw thuisland. Er zijn overeenkomsten met alle betrokken partijen om ervoor te zorgen dat uw gegevens op een legale wijze worden gebruikt. Al onze medewerkers zijn verplicht deze regels te volgen en worden regelmatig bijgeschoold. Onze systemen zijn voorzien van moderne beveiliging en de toegang tot deze systemen is beperkt. We bewaren uw zakelijke persoonsgegevens zo lang dat nodig is voor de doeleinden die in deze kennisgeving zijn omschreven, of zo lang dat nodig is op grond van lokale wettelijke vereisten.
Welke gegevens verzamelt SilentCloud?
Sonova & Aureliym verwerken uw persoonsgegevens alleen, indien en voor zover wij dit nodig hebben, voor het maken van een afspraak tussen u en een audioloog, of om u een medische dienst te verlenen, indien wij hiertoe wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld voor veiligheidsdoeleinden of op grond van administratieve regelgeving) of indien dit in ons gerechtvaardigd belang is (voor het beantwoorden van uw vragen en het bewaken van het serviceniveau). De gegevens die nodig zijn om u een medische dienst te verlenen (audiologische informatie), bevatten diagnostische informatie zoals de beoordeling van tinnitus en gehoor, alsmede therapeutische gegevens zoals toegewezen therapieën, gegevens over therapiegebruik en therapieresultaten. 
Ik heb nog meer vragen. Hoe kan ik contact opnemen?
Lees dit voor technische vragen over het gebruik van SilentCloud.
Voor vragen over tinnitus, uw traject of uw therapieën kunt u contact opnemen met uw lokale audioloog of u kunt hier meer lezen.
Voor vragen over gegevensbescherming kunt u contact opnemen met privacyaureliym.com of privacy@sonova.com