Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Het uitgebreide netwerk van Lapperre bestaat uit meer dan 240 hoorcentra. Op deze manier is er altijd een hoorcentrum in jouw buurt en zorgen we ervoor dat je nooit ver verwijderd bent van deskundig hooradvies. Elk jaar komen er bovendien hoorcentra bij en blijft ons netwerk groeien.

Lapperre beschermt je gehoor

Slecht horen? Dat kan je maar beter voorkomen. In een Lapperre-hoorcentrum vind je gehoorbescherming voor volwassenen, kinderen en baby’s. Zoals universele oordopjes en oorbeschermers die je als een hoofdtelefoon over je oren plaatst.

Maar ook specifieke gehoorbescherming voor zwemmers, jagers, motorrijders, concertgangers, doe-het-zelvers en professionele gebruikers. Al dan niet op maat van jouw oren. 

Ontdek ons aanbod oordopjes.

Lapperre helpt je opnieuw beter te horen

Hoe we je in een Lapperre-hoorcentrum helpen om beter te horen? Met moderne hoorapparaten die je nauwelijks of zelfs helemaal niet in je oren ziet zitten. Niemand ziet dat je niet goed hoort.

Onze digitale toestelletjes gebruiken de allernieuwste technologie. De piepkleine computertjes analyseren continu het geluid rondom je en halen het achtergrondlawaai weg. 

Ontdek ons aanbod hoortoestellen.

De gratis hoortest in je hoorcentrum en thuis

De hoortest bij Lapperre is gratis. Je Lapperre-audicien stelt je de beste oplossing voor op basis van het soort gehoorverlies dat je hebt, de mate waarin je slecht hoort en je levensstijl. Hij helpt je om aan de toestellen te wennen, regelt ze bij en staat klaar voor onderhoud.
Geen tijd om in een Lapperre-hoorcentrum langs te komen? Doe de online hoortest. Zo weet je meteen hoe goed je nog hoort.

Samen naar een beter gehoor

Onze audiologen helpen je graag vrijblijvend verder in één van onze hoorcentra. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Maak direct een afspraak

Andere thema's

Over Lapperre
Onze audiciens
Een hoorcentrum vinden