Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Het uitgebreide netwerk van Lapperre bestaat uit meer dan 250 hoorcentra. Op deze manier zijn we altijd in uw buurt en zorgen we ervoor dat u nooit ver verwijderd bent van deskundig hooradvies. Elk jaar komen er bovendien hoorcentra bij en blijft ons netwerk groeien.

Als hoorcentra beschermen we uw gehoor

Slecht horen? Dat kunt maar beter voorkomen. In een Lapperre-hoorcentrum vindt u gehoorbescherming voor volwassenen, kinderen en baby’s. Zoals universele oordopjes en oorbeschermers die u als een hoofdtelefoon over uw oren plaatst.
Maar ook specifieke gehoorbescherming voor zwemmers, jagers, motorrijders, concertgangers, doe-het-zelvers en professionele gebruikers. Al dan niet op maat van uw oor. Ontdek ons aanbod oordopjes.

Als hoorcentra helpen we u opnieuw beter te horen

Hoe we u in een Lapperre-hoorcentrum helpen om beter te horen? Met moderne hoorapparaten die u bijna of zelfs helemaal niet in of achter uw oren ziet zitten. Zo valt het niet op dat u niet goed hoort.
Onze digitale toestelletjes gebruiken de allernieuwste technologie. De piepkleine computertjes analyseren continu het geluid rondom u en halen het achtergrondlawaai weg. Ontdek ons aanbod hoortoestellen.

De gratis hoortest in je hoorcentrum en thuis

De hoortest bij Lapperre is gratis. Uw Lapperre-audicien stelt u de beste oplossing voor op basis van het soort gehoorverlies dat u hebt, de mate waarin u slecht hoort en uw levensstijl. Hij helpt u om aan het toestel te wennen, regelt het bij en staat klaar voor onderhoud.
Geen tijd om in een Lapperre-hoorcentrum langs te komen? Doe de online hoortest. Zo weet u meteen hoe goed u hoort.

Samen naar een beter gehoor

Onze audiologen helpen u graag vrijblijvend verder in één van onze hoorcentra. Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Maak direct een afspraak

Andere thema's

Over Lapperre
Onze audiciens
Een hoorcentrum vinden