Jean-Pierre vertelt

“Ik ben sinds enkele jaren met pensioen. Vroeger doceerde ik de vakken Trillingen en Omgevingsakoestiek aan de universiteit van Louvain-la-Neuve. Tegelijk was ik ondernemer in zowel Leuven als Louvain-la-Neuve. Ik richtte twee bedrijven op en ontwikkelde twee softwarepakketten voor akoestische modellering die wereldwijd gebruikt worden. Veel werk, dus. Een tiental jaar geleden ontdekte ik dat ik een aanzienlijk gehoorverlies had, waarschijnlijk erfelijk. Een bijzondere situatie gezien mijn professionele achtergrond in de akoestiek! Interacties met studenten en collega’s werden erg moeilijk voor mij, vooral in een groot auditorium. Dankzij mijn hoortoestellen van Lapperre is luisteren weer comfortabel.  ”

JEAN-PIERRE COYETTE

Jean-Pierre geniet van het leven ...

 “Mijn professionele leven was altijd goed gevuld, maar nu is mijn privéleven bijna even druk! Ik ben vijfvoudig grootvader, en ik dank de goede band met mijn kleinkinderen vooral aan mijn hoortoestellen. Bovendien kan ik er ook zonder problemen mee sporten. Ik was altijd een grote fan van bewegen in openlucht: joggen, skiën, fietsen en vooral golf! In het begin was ik bang dat ik mijn hoortoestellen zou verliezen tijdens deze activiteiten. Maar ze blijven goed op hun plaats en ze zijn bovendien zeer discreet! Al 8 jaar lang verbeteren ze mijn leven enorm, zowel op reis als wanneer ik nieuwe mensen ontmoet.” 

Jean-Pierre vertelt ...

 “Toen ik voor het eerst problemen met mijn gehoor kreeg, stapte ik naar een Lapperre-hoorcentrum voor een controle. Het eerste contact met Virginie Corbisier, audicienne in het Lapperre-hoorcentrum van Waver, was meteen aangenaam. Ze stelde me echt op mijn gemak. Na een bezoek aan een NKO-arts kreeg ik al snel mijn eerste paar hoortoestellen. Ik waardeerde de discretie en het formaat: de meeste mensen zien niet eens dat ik ze draag! Uit nieuwsgierigheid testte ik ook elders hoortoestellen. Daardoor weet ik: de Lapperre-toestellen zijn voor mij het meest efficiënt. Ik ben blij dat ik kan getuigen over de uitstekende technologie en het gebruiksgemak. Ik kan ze in één beweging inbrengen en even gemakkelijk terug opbergen.”