De hoorapparaten van Renilda (81) waren vijf jaar oud en ze kwam in aanmerking voor nieuwe hoortoestellen. “Ik hoorde over de nieuwe Lumity-hoorapparaten en dat ze ervoor zorgen dat gesprekken nog helderder in je oor komen. Ik heb niet getwijfeld en ben meteen naar mijn audicien in hartje Mechelen gegaan. En kijk: vandaag draag ik ze al!”  

Lumity richt zich op de verbetering van spraakverstaan

De nieuwe hoortoestellen zorgen ervoor dat je gesprekspartners beter verstaat, en dat in allerlei situaties. Ook wanneer je belt of wanneer er veel omgevingsgeluiden zijn. Ook zachte spraak vang je beter op. “Alle geluiden, zowel van stemmen als van muziek, klinken heel helder. Daarvoor waren ze soms dof. Ook telefoneren gaat nu een stuk beter, want dankzij de Bluetooth-optie hoor ik het geluid nu rechtstreeks in mijn hoortoestellen.”  

Lumity richt zich op de verbetering van spraakverstaan

"Alle geluiden, zowel van stemmen als van muziek, klinken heel helder. Daarvoor waren ze soms dof."

De Lumity-hoortoestellen in een notendop 

  • Verbeteren spraakverstaan in rumoer
  • Minder luisterinspanning
  • Universele connectiviteit met iOS en Android 
  • Bediening via de myPhonak-app 
  • Gepersonaliseerde ruisonderdrukking 

Ontdek al onze hoorapparaten >

De Lumity-hoortoestellen volgen het ritme van Renilda’s leven

“Of ik nu naar de dansles ga, met mijn echtgenoot Staf de zondagsmis volg of geniet van een optreden: ik wil dat mijn hoorapparaten mijn leven kunnen volgen. Ik wil alles overal goed kunnen horen. In de komende tijd ga ik mijn nieuwe Lumity-hoortoestellen nog beter leren kennen. Wist je trouwens dat ik ze moeiteloos kan verbinden met mijn tablet?” 

“Mijn man Staf, die zelf ook hoortoestellen heeft, zag me met deze nieuwe hoortoestellen helemaal openbloeien. Hij vertelt me ook dat mijn gehoor veel beter is. Ik weet al welke hoortoestellen hij binnenkort ook zal dragen!”  

De Lumity-hoortoestellen volgen het ritme van Renilda’s leven

Meer weten over deze hoortoestellen?

Eén van onze audiciens vertelt je er graag meer over.

Maak vandaag nog een afspraak in een Lapperre-hoorcentrum >