Discrete hoortoestellen: Phonak Audéo Lumity

De nieuwste achter-het-oor hoortoestellen zijn echt klein en fijn, en daardoor heel onopvallend. Ze rusten achter (op) de oorschelp en brengen het geluid via een dun draadje tot in het oor. Zeker als je haar wat langer is, zie je deze achter-het-oor toestellen nauwelijks zitten.  

Het leuke van de Audéo Lumity toestellen is dat ze in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Je kunt dus de kleur kiezen die het best past bij je huid- of haarkleur: van licht champagne tot donkerbruin of grijs. Zo vallen ze nog minder op! 

Ben je benieuwd naar alle functies van de Lumity hoortoestellen?  

Ontdek meer over de Phonak Audéo Lumity  

Bijna onzichtbare hoortoestellen: Phonak Virto B-Titanium

Phonak Virto B-Titanium kun je een beetje vergelijken met zeer kleine muziekoortjes: ze zitten helemaal in je oorschelp en vallen daardoor nauwelijks op.  

Het bijzondere van Phonak Virto B-Titanium is dat de hoortoestellen helemaal op maat gemaakt worden. De Lapperre audicien maakt een afdruk van de binnenkant van jouw oor, zodat de hoortoestellen straks heel discreet en perfect in je oren passen. Je kunt bovendien uit drie kleuren kiezen, zodat de toestellen nagenoeg onzichtbaar zijn. 


Nieuwsgierig naar welke voordelen dit krachtig staaltje technologie jou nog meer te bieden heeft?  

Ik wil meer weten over de Phonak Virto B-Titanium 

Volledig onzichtbare hoortoestellen: Lyric™️


Als je écht op zoek bent naar volledig onzichtbare hoortoestellen, kan Lyric™️ de oplossing zijn. Deze hoortoestellen zijn zo klein als een vingertop. De hoortoestellen worden op enkele millimeters van je trommelvlies geplaatst, kunnen daar 3 maanden blijven zitten én je voelt er niets van. Resultaat: pure, heldere klanken en een uitzonderlijke geluidskwaliteit in alle omstandigheden. En dat zonder dat iemand het ziet!  

Lyric™️ heeft nog een bijzonder voordeel: ze kunnen een oplossing bieden voor mensen die last hebben van tinnitus, ook wel oorsuizen genoemd.  

Kom alles te weten over Lyric™️ 

De mogelijkheden op een rijtje

Benieuwd welke (bijna) onzichtbare hoortoestellen het beste bij jou passen? We zetten de kenmerken nog even voor je naast elkaar, zodat je ze makkelijk kunt vergelijken. Voor een goed advies kun je natuurlijk altijd terecht bij de Lapperre audiciens. Zij kunnen een gratis hoortest doen en nemen de tijd om samen met jou te zoeken naar de hooroplossing die het best bij jou past.

  

Benieuwd hoe het voelt om hoortoestellen te dragen?

Maak hier je afspraak