Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888

Vandaag de dag zijn bijna alle hoorapparaten van Lapperre oplaadbaar. De oplaadbare hoorapparaten bevatten een interne accu die elke nacht opgeladen dient te worden. Hierdoor kan je gedurende de dag zonder problemen gebruik maken van je hoortoestel zonder het opnieuw te moeten opladen.

Hoe werken oplaadbare hoorapparaten?

Meestal werken oplaadbare hoorapparaten op lithium-ion batterijen. De oplader wordt meegeleverd bij je hoorapparaat, je hoeft hier geen meerkost voor te betalen indien je een CPP-plan hebt. Voor je in bed kruipt steek je best je hoorapparaten in de oplader, zo zijn deze ‘s ochtends telkens volledig opgeladen. Je hoeft je dan voor de rest van de dag hier geen zorgen meer over te maken.
vrouw met oplaadbare hoorapparaten

Voordelen van een oplaadbaar hoorapparaat

  • Geen losse batterijen meer
  • Eenvoudig opladen
  • Een hele dag lang gerust van een optimale hoorervaring
  • Geen extra kosten
  • 5 jaar garantie op de accu met het CPP plan van Lapperre

Hoelang duurt het om de oplaadbare hoortoestellen op te laden?

Je hoorapparaat heeft maximaal 3 uur nodig om volledig opgeladen te zijn. Als deze volledig opgeladen is, kan je gemiddeld 20 uur lang hiervan gebruikmaken. De levensduur van de batterij loopt gelijk met de levensduur van je hoorapparaat, tot 5 jaar en langer. Indien je sneller problemen ondervindt helpen we jou graag verder in een van onze Lapperre hoorcentra. Vind hier het dichtstbijzijnde hoorcentrum en maak een afspraak.
Oplaadbare hoorapparaten Lapperre

Wat kosten een oplaadbaar hoorapparaat?

Bijna alle hoorapparaten van Lapperre komen met een oplaadbare functie. Net zoals andere elektronische apparaten is de prijs afhankelijk van het model en extra functies. Daarnaast kan je ook rekening houden met een eventuele terugbetaling van jouw ziekenfonds.

Benieuwd naar de prijzen voor hoorapparaten? Bekijk hier onze prijsoplossingen.

Advies nodig?

Kom vrijblijvend langs in onze hoorcentra en krijg advies op jouw maat van onze audiciens. We helpen je graag verder!

Maak direct een afspraak

Voor wie?

Voor iedereen. Zelfs als je problemen hebt met bepaalde motorische handelingen, zorgt de oplaadbare functie net voor meer gebruiksgemak.

Laad jouw hoorapparaat ‘s nachts op zodat je de volgende dag zonder zorgen de dag doorkomt met een volledig opgeladen toestel. Hoorapparaten hebben een maximale oplaadtijd van 3 uur.

Welke hooraccessoires zijn compatibel met een oplaadbaar hoorapparaat?

Wil je graag meer weten over onze hooroplossingen? Je kan ze één maand gratis en vrijblijvend uitproberen.

Twijfel je of je een hoorapparaat nodig hebt? Of heb je hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste model? Kom dan vrijblijvend langs in onze hoorcentra en krijg advies op jouw maat van onze audiciens.

Maak direct een afspraak

Meer weten:

  • Onze hooroplossingen bestaan in verschillende modellen zodat ze perfect aangepast kunnen worden aan jouw oor en gehoorverlies.  
  • Maak kennis met ons ComfortPlus Plan: een allesomvattende, persoonlijke service die bij je hooroplossing hoort.
  • Ontdek de handige accessoires van Lapperre.
  • Lapperre, dat zijn niet alleen hooroplossingen maar ook oordoppen.
  • Lapperre is ook een expert in het behandelen van tinnitus.