Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888
10 Overeenkomstige resultaten
Expert Solutions
Heb je een complex hoorprobleem of specifieke klachten? Van hooroplossingen bij cochleaire implantaten tot de juiste hulpmiddelen in je werksituatie: onze audiciens-hoorcoaches luisteren aandachtig, brengen jouw situatie in kaart en adviseren je over de mogelijkheden. Zo zorgt het Tinnitus management plan ervoor dat tinnitus je dagelijks leven niet meer beheerst. Bij het aanpassen van hoortoestellen bij slechthorende kinderen overlegt World of Hearing steeds met het Audiologisch Centrum.
Naar een beter gehoor
Moet u tijdens gesprekken vaak vragen om iets te herhalen? Staat uw TV voor anderen te luid? Mist u wel eens het bellen van de deurbel of de telefoon? Dan is er misschien meer aan de hand. Heeft u een vermoeden dat u aan gehoorverlies lijdt, aarzel dan niet. Hoe vroeger u bij de audioloog langsgaat, hoe gemakkelijker het is om een oplossing te vinden.
Leven met een hoortoestel
Met een goed aangepast hoortoestel geniet je volop van het leven, al vraagt het even tijd om eraan te wennen. Een audicien is er voor je bij elke stap met advies en ondersteuning. Lees meer over hoe je aan hoortoestellen went en hoe je ze in tiptop staat houdt.
Gehoorverlies
Onze oren en ogen zijn onze belangrijkste zintuigen. Gehoorverlies heeft dus een flinke impact. De oorzaken van gehoorverlies zijn heel uiteenlopend: vaak ligt ouderdom aan de basis, maar ook geluidstrauma's, infecties of erfelijke factoren kunnen een rol spelen. Soms duikt gehoorverlies heel plots op, maar meestal gaat het sluipend en merkt u het pas laat op. Gelukkig is een hoortoestel heel vaak de oplossing. Hier komt u te weten hoe dat precies zit.
|< < 1   2  3  >|