Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888
10 Overeenkomstige resultaten
Leven met een hoortoestel
Met een goed aangepast hoortoestel geniet je volop van het leven, al vraagt het even tijd om eraan te wennen. Een audicien is er voor je bij elke stap met advies en ondersteuning. Lees meer over hoe je aan hoortoestellen went en hoe je ze in tiptop staat houdt.
Hoe maak ik mijn hoorapparaat schoon?
Om het beste uit je hoortoestellen te houden, moet je ze regelmatig schoonmaken en onderhouden. Met de volgende tips hou je jouw hoortoestellen in topconditie.
Hoe wen ik aan mijn hoorapparaat?
Telefoongerinkel, straatlawaai, vogelgetsjilp: met een juist afgesteld hoortoestel komt een hele nieuwe wereld aan geluiden (opnieuw) tot leven. Dat kan best overweldigend zijn. Je oren zijn die prikkels immers niet meer gewend. Neem dus de tijd om te wennen aan je nieuwe hoortoestellen. Na een tijdje kan je niet meer zonder!
Hearing Innovations
Innovaties op het gebied van horen volgen elkaar razendsnel op. Producenten werken continu aan steeds betere hooroplossingen. Er zijn voortaan oplaadbare hoortoestellen, onzichtbare hoortoestellen en hooroplossingen die je kunt verbinden met bijvoorbeeld je telefoon of tablet. Zo sta je altijd in contact met de wereld om je heen.
Accessoires & Onderhoud
Met de juiste batterijen, accessoires en onderhoudsproducten haalt u het meeste uit uw hoortoestellen. Lapperre heeft daarom heel wat producten ontwikkeld die u het leven makkelijker kunnen maken.
Service vanop afstand
Hebben je hoortoestellen een kleine bijregeling nodig? Via je smartphone kan je audicien ze op afstand afstellen! Je hoeft niet naar het hoorcentrum te gaan, je kan dit doen vanuit je zetel!
|< < 1   2  3  >|