Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888
10 Overeenkomstige resultaten
Hoe maak ik mijn hoorapparaat schoon?
Om het beste uit je hoortoestellen te houden, moet je ze regelmatig schoonmaken en onderhouden. Met de volgende tips hou je jouw hoortoestellen in topconditie.
Hearing Innovations
Innovaties op het gebied van horen volgen elkaar razendsnel op. Producenten werken continu aan steeds betere hooroplossingen. Er zijn voortaan oplaadbare hoortoestellen, onzichtbare hoortoestellen en hooroplossingen die je kunt verbinden met bijvoorbeeld je telefoon of tablet. Zo sta je altijd in contact met de wereld om je heen.
Accessoires & Onderhoud
Met de juiste batterijen, accessoires en onderhoudsproducten haalt u het meeste uit uw hoortoestellen. Lapperre heeft daarom heel wat producten ontwikkeld die u het leven makkelijker kunnen maken.
Expert Solutions
Heb je een complex hoorprobleem of specifieke klachten? Van hooroplossingen bij cochleaire implantaten tot de juiste hulpmiddelen in je werksituatie: onze audiciens-hoorcoaches luisteren aandachtig, brengen jouw situatie in kaart en adviseren je over de mogelijkheden. Zo zorgt het Tinnitus management plan ervoor dat tinnitus je dagelijks leven niet meer beheerst. Bij het aanpassen van hoortoestellen bij slechthorende kinderen overlegt World of Hearing steeds met het Audiologisch Centrum.
|< < 1   2  3  >|