Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888
10 Overeenkomstige resultaten
Leven met een hoortoestel
Met een goed aangepast hoortoestel geniet je volop van het leven, al vraagt het even tijd om eraan te wennen. Een audicien is er voor je bij elke stap met advies en ondersteuning. Lees meer over hoe je aan hoortoestellen went en hoe je ze in tiptop staat houdt.
Hoe maak ik mijn hoorapparaat schoon?
Om het beste uit je hoortoestellen te houden, moet je ze regelmatig schoonmaken en onderhouden. Met de volgende tips hou je jouw hoortoestellen in topconditie.
Wat doet een hoorapparaat?
Heeft u last van gehoorverlies, maar bent u nog niet helemaal overtuigd of een hoortoestel wel iets voor u is? Kom hier te weten wat de voordelen zijn van een hoortoestel.
Hoe wen ik aan mijn hoorapparaat?
Telefoongerinkel, straatlawaai, vogelgetsjilp: met een juist afgesteld hoortoestel komt een hele nieuwe wereld aan geluiden (opnieuw) tot leven. Dat kan best overweldigend zijn. Je oren zijn die prikkels immers niet meer gewend. Neem dus de tijd om te wennen aan je nieuwe hoortoestellen. Na een tijdje kan je niet meer zonder!
Voorkomen & behandelen
Wanneer iemand gehoorschade heeft opgelopen, zijn de haarcellen in het binnenoor beschadigd. Dit gebeurt vaak door blootstelling aan een hard of langdurig geluid. Haarcellen kunnen zich meestal niet meer herstellen zodra ze eenmaal beschadigd zijn. Het is dus belangrijk om voorzichtig om te gaan met uw gehoor.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  >|