Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888
10 Overeenkomstige resultaten
Onze audiciens
Denkt u dat u gehoorverlies hebt? Dan is het belangrijk om advies in te winnen bij een vakman of -vrouw die u vertrouwt. Bij Lapperre staan meer dan 300 gecertificeerde audiciens klaar om u zowel voor als na uw aankoop te helpen.
Werken in ons hoofdkantoor
Met een enthousiast team op het hoofdkantoor zorgen we ervoor dat ons netwerk van hoorcentra een uitstekende service kan bieden aan onze klanten en dat ze over alle nodige ondersteuning beschikken om de klant zo goed mogelijk te bedienen. En daar hebben we allerlei experts en specialisten voor nodig.
Service vanop afstand
Hebben je hoortoestellen een kleine bijregeling nodig? Via je smartphone kan je audicien ze op afstand afstellen! Je hoeft niet naar het hoorcentrum te gaan, je kan dit doen vanuit je zetel!
Afspraak maken
Heb je het gevoel niet meer alles te horen? Benieuwd of een hoortoestel de oplossing kan zijn? Onze audiciens begeleiden je stap voor stap ‒ van de hoortest tot de keuze van het juiste toestel. Plan nu een afspraak in.
Het hoortoestel dat het beste bij je past
Je gehoorverlies is even uniek als jezelf. En iedereen heeft andere verwachtingen van een hoorapparaat. Daarom bestaat er niet één soort hoortoestel dat voor iedereen geschikt is, maar heb je de keuze uit een brede waaier aan mogelijkheden. De audicien analyseert nauwgezet welk model het meest geschikt is voor jouw gehoorverlies en levensstijl. Hoe dat precies gaat, verneem je hier.
Terugbetaling
Neemt je ziekenfonds een deel van het bedrag van je hoortoestellen voor zijn rekening? Hoeveel dan? En aan welke voorwaarden moet je voldoen om voor terugbetaling in aanmerking te komen? Stuk voor stuk interessante vragen waarop u hier een antwoord vindt.
Leven met een hoortoestel
Met een goed aangepast hoortoestel geniet je volop van het leven, al vraagt het even tijd om eraan te wennen. Een audicien is er voor je bij elke stap met advies en ondersteuning. Lees meer over hoe je aan hoortoestellen went en hoe je ze in tiptop staat houdt.
Lyric
Een hoorcentrum in de buurt zoekenTerug naar www.lapperre.be
Verzekering
Eens u aan uw hoortoestellen gewend bent, kan u ze niet meer missen. Een omniumverzekering voor uw hoortoestellen, die tussenkomt bij schade, verlies of diefstal, is dus geen overbodige luxe.
|< < 1   2  3  4  5  6  >|