Maa-Vri: 8u-18u Zat: 9u-13u 0800 10 888
10 Overeenkomstige resultaten
Onze audiciens
Denkt u dat u gehoorverlies hebt? Dan is het belangrijk om advies in te winnen bij een vakman of -vrouw die u vertrouwt. Bij Lapperre staan meer dan 300 gecertificeerde audiciens klaar om u zowel voor als na uw aankoop te helpen.
Werken in ons hoofdkantoor
Met een enthousiast team op het hoofdkantoor zorgen we ervoor dat ons netwerk van hoorcentra een uitstekende service kan bieden aan onze klanten en dat ze over alle nodige ondersteuning beschikken om de klant zo goed mogelijk te bedienen. En daar hebben we allerlei experts en specialisten voor nodig.
Service vanop afstand
Hebben je hoortoestellen een kleine bijregeling nodig? Via je smartphone kan je audicien ze op afstand afstellen! Je hoeft niet naar het hoorcentrum te gaan, je kan dit doen vanuit je zetel!
Leven met een hoortoestel
Met een goed aangepast hoortoestel geniet je volop van het leven, al vraagt het even tijd om eraan te wennen. Een audicien is er voor je bij elke stap met advies en ondersteuning. Lees meer over hoe je aan hoortoestellen went en hoe je ze in tiptop staat houdt.
Hoe wen ik aan mijn hoorapparaat?
Telefoongerinkel, straatlawaai, vogelgetsjilp: met een juist afgesteld hoortoestel komt een hele nieuwe wereld aan geluiden (opnieuw) tot leven. Dat kan best overweldigend zijn. Je oren zijn die prikkels immers niet meer gewend. Neem dus de tijd om te wennen aan je nieuwe hoortoestellen. Na een tijdje kan je niet meer zonder!
Over ons
Al meer dan 70 jaar is Lapperre dé referentie in hooroplossingen. De wortels van Lapperre gaan terug tot 1948. Dankzij de medische ontwikkelingen maakten we enorme stappen op technisch gebied en zit er ook vandaag geen rem op onze groei.
|< < 1   2  >|