Hoortoestellen

Hoortoestellen voor een betere levenskwaliteit

Wie last heeft van gehoorverlies, kan met gehoortoestellen zijn levenskwaliteit vaak een heel stuk verbeteren. Het wordt makkelijker om sociale contacten te leggen en met mensen te praten, en daardoor krijgt u ook meer zelfvertrouwen. Moderne hoortoestellen zijn bovendien discreet: het zal anderen niet meteen opvallen dat u een hoortoestel draagt, en toch hoort u alles beter en mist u geen dingen meer omdat u ze niet gehoord hebt.

hoortoestellen lapperre

Digitale hoortoestellen: een oplossing op maat

Digitale hoortoestellen zijn uitgerust met de allernieuwste technologieën. Hun ingebouwde software stellen u in staat om het hoortoestel helemaal af te stemmen op uw wensen en noden. Gehoorverlies is immers bij iedereen anders, en voor een optimaal resultaat moeten uw hoortoestellen ingesteld worden op uw specifieke gehoorproblemen. De instelling van uw hoortoestellen gebeurt door de ervaren audiologen van Lapperre. Zij houden rekening met uw ervaringen en stellen uw hoortoestellen of hoorapparaten indien nodig achteraf nog verder bij.

hoortoestellen vergelijken

Een ruime keuze kwalitatieve hoorhulpmiddelen bij Lapperre

Met een digitaal hoortoestel van Lapperre zult u opnieuw geluiden kunnen horen die u voordien niet kon waarnemen. Als u uw gehoor wilt verbeteren met een hoortoestel, kiest u er best voor om twee hoortoestellen aan te schaffen. De twee oren werken immers samen, en wanneer maar één oor uitgerust wordt met een hoortoestel zal het resultaat niet optimaal zijn. De audiologen van Lapperre zoeken samen met u de hoortoestellen die het best geschikt zijn voor uw situatie. Bij Lapperre vindt u kwalitatieve hoorhulpmiddelen die binnen uw budget passen. Ontdek het vandaag nog in een van onze hoorcentra. U kan er hoortoestellen vergelijken, verschillende soorten hoortoestellen en merken bekijken