Hoorproblemen

Start de online hoortest


Gehoorproblemen erkennen

Het erkennen van gehoorproblemen is de eerste, belangrijke stap naar een behandeling. Pas wanneer u erkent dat uw gehoor afneemt, kunt u op zoek gaan naar oplossingen. Lapperre helpt u graag bij de keuze voor een hoortoestel dat volledig op uw noden is afgestemd. Spring dus gerust eens binnen bij een van onze hoorcentra om uw oorproblemen aan te pakken.

gehoorproblemen: oorproblemen aanpakken

Oorproblemen aanpakken

De erkende audiologen van Lapperre helpen u bij de keuze voor een hoorapparaat. Zij kiezen op basis van uw gehoorprobleem en levensstijl verschillende modellen uit die bij u passen. Uiteraard zullen zij u tot in detail tonen hoe u uw hoortoestel gebruikt en onderhoudt. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat de meerderheid van de mensen met een gehoorprobleem vaak moet wennen aan een hoortoestel, al is deze gewenningsperiode steeds van korte duur.

Grotere hoorproblemen voorkomen

Om uw hoorprobleem binnen de perken te houden, is het aangewezen om uw gehoor jaarlijks te laten controleren. Op die manier speelt u steeds kort op de bal en vermijdt u grotere problemen. Uiteraard is het ook belangrijk om uw oren niet bloot te stellen aan te hoge decibels.

Hoorproblemen? Kom naar Lapperre!

Spring vandaag nog binnen bij Lapperre voor advies op uw maat. Onze professioneel erkende audiologen staan u graag bij voor een gehoortest of voor het uitzoeken van een hoortoestel dat perfect voldoet aan uw noden.